Те са вдъхновяващи, успешни и устремени. Те са дръзки и

...
Те са вдъхновяващи, успешни и устремени. Те са дръзки и
Коментари Харесай

Ива и Дара Екимови, които следват сърцата си и се учат да са по-добри


Те са вдъхновяващи, сполучливи и устремени. Те са дръзки и решителни. Те са образец и модел на подражателство. Те са разнообразни, само че и прекомерно близки. Те са опора една на друга, изпитват безрезервна любов между тях и връзката им е вечно. Те са Ива и Дара Екимови и са героини в Епизод 15 на „ Жените на България “ .

Екипът ни е благополучен, че съумя да ги събере дружно. Въпреки че са майка и щерка, те мъчно намират време една за друга и ценят всеки един миг дружно.

Снимка: btvnovinite.bg


Дара върви самоуверено по стъпките на своя татко , радва се на света, в който живее и твори, търси нови благоприятни условия и хоризонти, а Ива е майката, която я поддържа във всяка нейна фантазия, която я предизвиква да следва сърцето си и да слуша вътрешния си глас, с цел да вземе правилните решения.

Снимка: btvnovinite.bg


„ Един ден се разсъниха и си споделих, че желая да върша авторска музика “, споделя Дара, която застана искрено пред камерата ни и описа по какъв начин потегля по музикалния път.

Музиката идва напълно естествено и я избира сама. Разбира се, въздействие върху творчеството й оказва и Дими от „ Сленг “, който възпитава музикален усет у нея още в детските й години.

Снимка: btvnovinite.bg


„ Баща й я записа в музикална школа, когато беше на 3-4 и цялото музикално обграждане, в което е израснала, неизбежно е дало своя отпечатък върху това, което прави през днешния ден “, споделя Ива.

Снимка: btvnovinite.bg


Майката на Дара Екимова има вяра, че всеки върви по път, който е предначертан и по тази причина удържа родителските упоритости у себе си. Техните животи са свързани вечно , само че няма по какъв начин тя да застане на пътя на щерка си. За нея е значимо тя да бъде щастлива и да сбъдва фантазиите си, а триумфът идва, когато човек е целенасочен и фокусиран върху това, което прави. Като всеки един родител обаче и тя минава през разнообразни страсти на боязън, яд и терзание, които щерка й опровергава с изборите и дейностите си.

Снимка: btvnovinite.bg


„ Не се пробвам да я защищавам от грешките й, тъй като те я учат и аз не мога да я спася от тях “ , споделя Ива, която обаче е подготвена да бъде до Дара постоянно, когато има потребност от поддръжката й.

Младата изпълнителка е безапелационна, че следва сърцето си – урок, който е научила от майка си. Все още й е мъчно да осъзнае, че животът й е тръгнал в нова, извънредно динамична посока, само че мечтае той да се завихри още по-силно и да й предложи всевъзможни благоприятни условия.

Снимка: btvnovinite.bg


„ Всичко е развой, в който се учим да ставаме по-добри . Радвам се, че се изучавам. Пиша, сътворявам, въодушевена съм, нямам самообладание за нова музика, да покажа други страни от мен като актьор “.

Дара Екимова се въодушевява от любовта и болката и страданието, които тя може да отключи. Пише текстове от дете и посредством думите вади всички скрити страсти от себе си. Въпреки че може да довери цялата тъга и сълзи на майка си, Дара избира музиката, която я разказва най-добре и сцената, където може да се изрази.

Снимка: btvnovinite.bg


Ива има вяра, че тя може да покори и международната сцена , само че би трябвало да го пожелае задоволително мощно и да се бори за триумфите си. Сигурна е обаче, че в случай че Дими беше жив, щеше да се гордее с щерка си.
Връзката на Дара с татко й е прекомерно мощна и тя ще продължи да ни връща към музиката му, която знаем и обичаме .

Снимка: btvnovinite.bg


Това ше се случи и през днешния ден, когато Дара Екимова ще се качи на сцената на Kino Cabana дружно с ALMA . В първия им взаимен концерт ще имаме опция да чуем напълно нови аранжименти на авторските им части „ Последен мирис “, „ Бягам “, „ Perfect”, „ Close The Door” и други обичани песни. И въпреки всичко, в случай че би трябвало да избере един реализатор, с който мечтае да бъде на сцената, това е татко й.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР