Те са щастливо женени с деца - но не и

...
Те са щастливо женени с деца - но не и
Коментари Харесай

Сърцераздирателният роман на Емили Блънт с Майкъл Бубле, който го промени завинаги

Те са щастливо женени с деца - само че не и един за различен. Емили Блънт и Майкъл Бубле в миналото бяха една от най-горещите млади двойки в Холивуд, наслаждавайки се на тригодишна връзка през 2000-те години.

Актрисата, която е номинирана за най-хубава актриса в поддържаща роля за Oppenheimer на тазвечерните BAFTA, се срещнаха 48-годишният Майкъл зад кулисите на един от концертите си през 2005 година и по всичко проличава, че някогашната двойка се е влюбила до уши. Певицата на Feeling Good сподели по това време: „ Всеки път, когато я видя на екрана, се влюбвам в нея още веднъж “, до момента в който Емили призна, че е имала „ сълзи в очите ми “, когато е гледала своя другар на сцената.

Но три години по-късно всичко свърши и по обичаен метод на звезди Майкъл побърза да упрекна спорните им графици. „ В моя бизнес е мъчно да излизаш с различен актьор, тъй като в никакъв случай не сте дружно “, сподели той. „ Късметлия си, в случай че можеш да виждаш индивида един път на всеки два до три месеца и с Ем тя участваше във филмите си, а аз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР