Те са само на 28 години и са сред най-известните

...
Те са само на 28 години и са сред най-известните
Коментари Харесай

Инфлуенсърки от Палестина: запознайте се със секси близначките Кадра

Те са единствено на 28 години и са измежду най-известните инлуенсъри в света. Днес близначките Кадра могат да се похвалят с над 1,4 милиона почитатели, както и с редица рекламни акции на марки от Off-White до Michael Kors. Стилът им е безукорен, а те самите от дълго време са възприемани като бюти икони.

Близначките Сами и Хейз са родени в Саудитска Арабия. Детството си девойките прекарват в Лондон. Дълго време живеят в Дубай.

Те са единствено на 14-годишна възраст, когато притеглят вниманието към себе си на Седмица на модата поради неподражаемия си жанр. Усетът към красивото и положителния си усет девойките наследяват от майка си, която имала фешън бутик в Рияд. Съвместяват времето си в гимназията с изяви в стилната промишленост. Снимат се за „ Вог “ – Италия.

Преместват се в Лос Анджелис, с цел да учат кино продуциране и изящни изкуства. Натоварените им графици включват пътувания по целия свят за диджей концерти, участия в фешън ревюта, всемирски празненства, на които са поканени в ролята си на световноразпознаваемите It girls. Независимо от сгъстената им стратегия от задължения и изяви обаче, девойките съумяват да се дипломират, освен това в първите редици по триумф на випуска си.

Що се отнася до специалността инфлуенсър Хейз счита, че „ терминът се употребява безсистемно и към този момент никой не желае да бъде определян като подобен и да попада в тази категория “, споделя тя в изявление за списание „ Форбс “.

„ Много деликатни сме към всичко, което вършим и което е обвързвано с името ни, тъй като държим да сме достоверни. Това, че работим още от гимназията и постоянно сме съчетавали ученето с работата, ни оказа помощ да осъзнаем действителността в напълно недопечен тип “, добавя младата дама.

Сред тоалетите, в които постоянно можем да забележим близначките, са мъжки костюми. Идеята е с това те да изразят отношението си към правото на свободния дух и избор на всеки човек по света.

Любими са им винтидж магазините, където откриват находки на Jean Paul Gaultier и Margiela. „ Ние сме част от това потомство, което на драго сърце излиза отвън рамките, по тази причина харесваме Върджил Абло, Мат Уилямс и Кание Уест – те дадоха ключовете на идващото потомство за това по какъв начин да бъдат част от лукса, без да произлизат от среда, в която той е бил всекидневие. “

Независимо от мултикултурния модел на творчество и държание, въодушевен от холивудския искра и миланските фотосесии, близначките, известни като Simi Haze, са знак на все по-разрастващото се въздействие през последните години на арабския гений по света.

„ Когато ме питат от кое място съм, постоянно първо споделям, че съм палестинка “, акцентира Сими. „ Усещаме арабското си завещание доста близко – приказваме арабски в фамилията ни, постоянно пътуваме до Близкия изток “,

Две години преди лансирането на лична марка за хубост, до момента в който кръстосват Лос Анджелис и Милано, където е основана централата на Simihaze Beauty (@simihazebeauty), близначките се убеждават, че на пазара липсва грим, който да показва същността на индивида. Музиката за тях е част от езика, посредством който се показват. Тя е нещо като техен грим. „ Искахме да слеем двата езика и да създадем визия, която да е толкоз запаметяваща се и разпознаваема, колкото и музикалните ни сетове “, споделят още близначките пред „ Форбс “.

Именно това е послужило за ентусиазъм за основаването на тяхната бюти линия. „ Израснали сме с вярването, че хубостта идва от вътрешната страна – сподели Сими. Става въпрос за това по какъв начин се грижиш за себе си и дали се обичаш. Например да влезеш в стаята и даже без да носиш грим, да можеш да заявиш кой си посредством своята същина и сила. Това е главното обръщение на бюти линията. Когато сте гримирани с нашите артикули, да се чувствате уверени и смели. “

SimiHaze Beauty дебютира през лятото на 2021 година и единствено за половин година стартира трета сбирка. Към наложените им към този момент балсами за устни, палитри за сенки и кремообразни ружове, близначките прибавят и блестящи гланцове за устни и лесни за нанасяне кристали за очи.

Според Хейз хубост би трябвало да улеснява живота. „ Това е слоганът на линията ни – минимално оптимално: минимално изпитание с оптимално количество артикули. Вместо да лишава два часа, това да става за две минути. Това е бъдещето на грима. “

Това, че са близначки, им е помогнало доста за оформянето на концепцията на техните грим артикули. Едно от условието е с едни и същи артикули да се основават разнообразни визии. „ Ние изглеждаме еднообразно, по тази причина за нас е предизвикателство да се гримираме по друг метод, без да използваме разнообразни артикули, а едни и същи. “

„ Не е нужно да имате грим умения, с цел да се гримирате с продуктите на SimiHaze Beauty. Няма правила. Няма избран способ или метод на нанасяне. Това е част от нашия метод към всичко в живота – разрушаваме познатите кодове. С всяка нова линия като че ли демонстрираме друга част от същността си. “

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР