Те са направени от бодигарда на Деп - Шон Бет,

...
Те са направени от бодигарда на Деп - Шон Бет,
Коментари Харесай

Предоставиха на съда снимки, показващи как Амбър Хърд е издрала лицето на Джони Деп

Те са направени от телохранителя на Деп - Шон Бет, с неговия мобилен телефон

Серия от фотоси, показващи Джони Деп с забележими сечения, синини и драскотини по лицето, за които се твърди, че са породени от Амбър Хърд, бяха показани пред съда в четвъртия ден от процеса за клюка сред артиста и някогашната му брачна половинка.

Кадрите са направени от телохранителя на Деп - Шон Бет, с неговия мобилен телефон. Той сподели пред правосъдните заседатели, че е упорствал да направи фотосите "като доказателство при положение, че госпожа Хърд се опита да направи обвинявания против Деп ", съобщи.

По време на показанията си прозорливият чиновник съобщи още, че макар че в никакъв случай не е виждал физическо принуждение сред Деп и Хърд, той е видял пострадвания по звездата от "Карибски пирати " няколко пъти. Фотосите, показани в съда, са направени през март и декември 2015 година

Г-н Бет загатна също по този начин скандалното пътешестване до Австралия през март 2015 година, по време на което се случил случай, при който бил отсечен върха на пръста на Деп. Заради което му била направена интервенция.

Разказите за това по какъв начин е станало пострадването са спорни. Близки до Деп настояват, че е породено, когато Хърд хвърлила бутилка водка по него, екипът на актрисата споделя, че артистът е разрязал ръката си, когато е разрушил телефон в стената.

Адвокатите на Деп акцентираха, че той е претърпял доста "нежелан стрес " от връзката си с Хърд, която дефинира като "токсична ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР