Те са едно от най-харесваните звездни български семейства. Когато гостуват

...
Те са едно от най-харесваните звездни български семейства. Когато гостуват
Коментари Харесай

Яна Димитрова съблазнява с фото, а Петко сподели сватбен кадър

Те са едно от най-харесваните звездни български фамилии. Когато гостуват в едно или друго предаване, постоянно са обект на съществено внимание, а настроението с тях е все положително. Петко и Яна Димитрови са това, което в западните медии назовават power couple. Носят заряд, който ги прави доста забавни за хората.

Съвсем скоро Петко и Яна означиха годишнината от сватбата си. Бизнесменът показа благ кадър от сватбата им в своята публична Инстаграм страница. Той напомни за тържеството в Панчарево със остарели фотографии, до момента в който нежната част на фамилията избра гореща фотография, на която е по бански. Не знаем дали фотографията е нова, само че в случай че е, то Яна е също една от звездните дами, които се възползват от последните топли лъчи на слънцето през октомври.

Виж още:

Припомняме, че сватбата на Димитрови бе през 2013 година. Двамата подписаха църковен брак в " Свети Димитър ", а след това подвигнаха щур ваучър в известен ресторант в региона. На фамилното събитие имаше много посетители. Димитрова бе в рокля на известния дизайнер Ели Сааб.

Виж още:

Източник thumbnail & фотоси: https://www.instagram.com/yana_dimitrovaaa/, https://www.instagram.com/petkodimitroff/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР