Те са една от най-обичаните двойки в Холивуд и по

...
Те са една от най-обичаните двойки в Холивуд и по
Коментари Харесай

Том Ханкс и Рита Уилсън: най-щастливият холивудски брак с българско участие

Те са една от най-обичаните двойки в Холивуд и по света. Готини хора, които не се двоумят, когато спрат в крайпътно заведение да платят обяда на всички. Ей по този начин, тъй като е хубаво.

Неговата аура на любим на Америка е все по-ярка. Някои хора там даже си показват какъв брой хубаво би било да е президент. Скоро ще го гледаме в ролята на една американска икона – господин Роджърс, който е положителният водещ на може би най-ценното детско предаване, създавано в миналото – „ Искаш ли да бъдеш мой комшия “.
 България даде път на Северна Македония с историческо гласоподаване! 24 юни 2022 | България даде път на Северна Македония! В историческо решение на Народното събрание през днешния ден партиите Продължаваме...
Tя пък издаде албум! А преди няколко години Рита направи тайно посещаване в България, с цел да открие историята на татко си, помак от Родопите. Тя стигна до архивите в Смолян поради предаването Do You Know Who You Are? (3 сезон, 7 епизод). Истинското име на Рита е Маргарита. Маргарита Ибрахимова. Сега разбирате за какво в най-разтърсващия миг в „ Терминалът “ Том Ханкс приказва на български, нали?

on Feb 14, 2019 at 8:43am PST

Двамата се срещат по общоприет за киното метод при започване на 80-те, само че ексцентричен е фактът, че имат брак към този момент 31 години. Срещнат са на снимачната площадка на ситкома Bossom Buddies. По това време Том е женен за студентската си обич Саманта Люис, с която има 2 деца. Така че началото на връзката им не е гладка и минават няколко години, до момента в който се завърши разводът му през 1987 година и през април 1988 година се женят. Рита е в къса бяла рокля, а той в типичен костюм с бяла папийонка. Между раждането на сина им, първата номинация и първия " Оскар " за Том Ханкс (1993) двамата още веднъж са на една снимачна площадка – в „ Безсъници в Сиатъл “.

Поредицата Оскари за Том Ханкс и признанията за актьорските му достижения се дължат и на нея – надали има благодарствено слово или изявление, в което да не го е споделил с любящи и красиви думи, да вземем за пример: „ В допълнение на това, че е моята обич, тя е и моят най-хубав другар. И е било по този начин за нас през цялото време. Ние се смеем в този момент тъкмо толкоз, колкото сме се смяли постоянно. И се караме все по-малко и по-малко “.

on Jan 6, 2019 at 12:14pm PST

„ Иска ми се да има някаква загадка, която да ви разкрия. Ние просто се харесваме. Оттам се стартира “ , споделя Том, само че и прибавя, че „ никой не би трябвало да се дами, до момента в който не стане на 30 “.

С годините фамилията им се е стремило оптимално да резервира децата им (общо 4, с тези от първия му брак) от интереса на публиката. Много рядко се появяват някъде фамилно. Пред Опра споделя, че Рита е оформила и визиите му за това какво е постоянен дом: „ Честно казано аз се ожених в класическо старомодно семейство, където хората обичат да прекарват времето си дружно и да градят живота си дружно. Това не беше част от моето минало до тогава. И знаете ли какво? За годините, в които Рита и аз сме женени, не съм разкрил сурогат на това. Голямо преимущество е да бъдеш замесен в ежедневните елементи на живота на останалите. Това е страхотна „ тъкан “, в която да съществуваш “.

Малък облак на небесносиньото небе на живота им се появява през 2015 година, когато Рита Уилсън би трябвало да анулира участия в представления поради интервенции от инвазивен карцином, който се счита за изцяло отхвърлен, защото е диагностициран в точния момент. „ Никога не знаеш по какъв начин ще реагира брачна половинка ти на такава обстановка. Но аз бях възхитена от това какъв брой бе грижлив... кой би предположил, че това ще ни сближи даже още повече? “

„ Аз съм огромен късметлия “, споделя Том и продължава, шегувайки се:. „ Тя... можеше и по-добре да се омъжи “.

Вижте Том Ханкс и Рита Уилсън през годините в галерията.

on Apr 30, 2018 at 1:41pm PDT

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР