Те откриха музикалната програма на “Разлог е изживяване! Разлог е

...
Те откриха музикалната програма на “Разлог е изживяване! Разлог е
Коментари Харесай

Жители и гости на Разлог пяха и танцуваха с квартет Belcanto и Берковската духова музика

Те откриха музикалната стратегия на “Разлог е преживяване! Разлог е музика ”.

 

 В петък вечер на централен площад “Преображение ” квартетът и един от обичаните оркестри на България подариха незабравими моменти на няколко генерации меломани от цяла България и редица балкански страни

Участниците в  музикалната програмата за незабравимо лято в планинското градче, проведена от, показаха свои авторски песни, нов прочит на патриотичните - “Вятър ечи “, “Боят настана ”, “Стани, стани левент балкански ” и “Райна Попгеоргиева ”, и известни балкански и фолклорни шлагери, с които накараха десетки поданици и посетители на Разлог да се заловен за ръце и да извият дълги български хора.

 



Музикална стратегия “Разлог е преживяване! Разлог е музика ” е проведена от Община Разлог, за незабравимо лято в сърцето на китното градче, сред Родопа, Рила и Пирин.

 



Концертната стратегия продължава на 22 юли, когато латино кралете на България Torino & Pashata ще излязат на сцената на централен площад „ Преображение “ с обичани осъществявания.

На 28 юли “Разлог е преживяване! Разлог е музика! ” чака всички меломани с музикалните шедьоври на трио TRIGAIDA и Хора при Националното учебно заведение за фолклорни изкуства „ Широка лъка “.

На 4.август уредниците ще зарадват всички поданици и посетители на Разлог с концерт на Дара Екимова, на 19 август - със театър “Арабски нощи - темп, цвят, еуфория ”, а на 26 август планинското градче посреща певицата Деси Слава.

 



 

Снимки: Община Разлог

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР