Те не се страхуват да експериментират с различни стилове и

...
Те не се страхуват да експериментират с различни стилове и
Коментари Харесай

Модните тайни на Gen Z

Те не се опасяват да опитват с разнообразни стилове и да се обличат по метод, който им оказва помощ да изразят себе си. Имат цялостен достъп до световното фешън ентусиазъм – приобщават трендове от целия свят и черпят хрумвания от разнообразни култури и субкултури.

За GenZ модата е инструмент за самоизразяване, а не за съблюдаване на строги правила.

Те са родени в цифровата епоха и са привикнали да пазарят онлайн. Използват разнообразни платформи като Instagram и TikTok, с цел да откриват нови марки, да следват трендовете и да купуват облекла.

Харесва им да поддържат и дребни самостоятелни марки, които оферират неповторими дизайни и отразяват техните полезности.

Ако модата е огромната картина на всички това, което е настоящо сега, то стилът в демонстрация на това кои сме ние.

Разбира се, постоянно има едни хора, които са ентусиазъм и мотори на смяната. Те са една концепция по-смели и съумяват да наложат нови хрумвания и комбинации, от които другите също да се инспирарират.

Новата акция на Fashion Days е отдадена на тях -. Това са тези, които знаят хубавите марки, находки и места, само че не разгласяват нищо за тях в обществените медии.

Ако попитате някого от кое място е купил блузата си, тъй като доста я харесвате, а той отвърне “От един магазин, само че не му помня името ”, то той е Gatekeeper.

Според изследване на YPulse, проучвателен център за държанието на младите консуматори, болшинството от младежи изпитва негативни усеща към концепцията за gatekeeping в онлайн пространството.

Дебатът дали инфлуенсърите би трябвало да споделят с почитателите си от кое място са взели избран артикул продължава, само че за поколението Z спестяването на информация е отблъскващо и поражда онлайн песимизъм.

Gen Z ценят прозрачността в стилната промишленост. Те избират марки, които отворено споделят за своите практики, верига на доставки и етични стандарти.

Седем от 10 консуматори споделят, че gatekeeping ги кара да не се интересуват от даден артикул. обаче не скрива нищо, а в противен случай, предлага предложения за разнородни фешън попадения.



Започваме с връхните облекла, които са подобаващи за пролетна или есенна ежедневна визия. Това карираното яке със свободна кройка е находка от, второто също, само че от колаборацията им с.

Дрехите със свободна кройка са все по-актуални, а oversize модата е измежду обичаните на дизайнерите. От международните сцени виждаме все по-често облекла, които не са по тялото и не стоят впито и неловко. Комфортът към този момент заема значима част от стила, тъй като всекидневието го изисква.

Gen Z разрушават стандартите и половите ограничавания в модата. Те опитват с разнообразни стилове, смесват трендове, купуват си унисекс облекла и основават ексцентрични визии.

Водят деен метод на живот и ценят удобството. Предпочитат практични облекла, които са подобаващи за придвижване и ежедневни действия.

Главната цел на стилната промишленост тук е подбирането на материали, които разрешават на облеклото да бъде по-гъвкаво, леко, комфортно, съвременно и щадящо кожата.

Другите могат да го запазят за себе си, само че не и ние. Във Fashion Days може да откриете още забавни колаборации като тази на.



Стилът, съчетаващ спортни и ежедневни облекла, е доста известен измежду поколението Z. Те носят спортни екипи, екипи, клинове, суичъри, спортни сутиени, маратонки, ветровки и други, съчетани с облекла или аксесоари, подобаващи за града. Така образуват стила, наименуван Athleisure.

Athleisure е избиран от свободолюбиви персони, търсещи ексцентричното, с разчупен всекидневен график и лични хрумвания за облеклото. Той е извънредно обичан измежду младежите, за които няма никакъв проблем да си със спортно долнище на работа.

Аз не бих скрила кои са най-удобните обувки във Fashion Days. Моите обичани са… Сникърсите!

Маратонките възприемаме като обувки, основани особено за спортисти, като техният дизайн е фокусиран най-вече върху функционалността.

Сникърсите също са спортни обувки, само че такива, които по-скоро ще видите по улиците, в сравнение с в спортна зала.

Удобни, постоянно многоцветни, тъй че сполучливо да бъдат комбинирани с най-вече тоалети. Сникърсите са идеалната спортно-елегантна обувка. Подходящи са както за всекидневието, по този начин и за вечерно излизане в комбиниране с дънки и блейзър, да вземем за пример.

Предпочитани марки за сникърси на GenZ са Fila,, Karl Lagerfeld,, Guess и други. Всички тях може да откриете на уеб страницата на Fashion Days освен това на специфични предложения.



Gen Z харесва многофункционалната мода. Те търсят находки, които могат да се носят по разнообразни мотиви, комбинирайки се елементарно с други продукти.

Споменахме блейзърите, които също спадат към тази категория. Те станаха извънредно известни напоследък. Намират все по-голямо място в дамския дрешник през всички годишни сезони и са неизменима част от спортно-елегантния жанр.

Основната разлика, която отличава блейзърът от сакото, е, че блейзърът не е част от костюм. Обикновено е по-дълъг от сако и може да се одобри за тип яке или връхна дреха.

Той се носи настрана, като постоянно street style блейзърите са със свободен контур, а в композиция с дънки, поли и рокли може да бъде комбиниран по всевъзможни способи.

И двата блейзъра са на марката Trendyo - итози.



Дънките са неизменима част от младежкия дрешник. Някой от тях обаче могат да основат огромен дискомфорт – в случай че са прекомерно тесни, впити или са направени от неприятна за кожата материя.

Когато става въпрос за всекидневен комфорт, имаме поради необятните дънки (wide leg denim), които са много настоящи сега. Завърнаха се през 2020 година и от този момент са все по-търсени.

Има няколко аргументи за това: необятните дънки са комфортни за носене, което ги прави идеални за ежедневна приложимост. Могат да се съчетаят с разнообразни визии, от небрежни до по-официални, и са подобаващи са за хора с всевъзможни телосложения.



Широките дънки от фотосите са на марките и.

Още едно предложение за пролетно/есенна връхна дреха е известният.



Тренчкотът е стилна и елегантна дреха, която може да се носи с разнообразни тоалети. Те са водо- и ветроустойчиви, което ги прави идеални за по-хладно време. Могат да се съчетават както с дънки и тениски, по този начин и с рокли и поли.

Gen Z залага най-често на бежов, на черен тренчкот, на тренчкот с качулка за дъждовно време и на тренчкот с къси ръкави за по-топлите дни.

Основателят на марката Burberry основава непромокаем плат през 1879 година. Използвайки тъкмо него, той ушива първите връхни облекла, прародители на тренчкота.

Всяка дама би трябвало да има дребна чанта, която да добави и приключи визията ѝ. За някой може към момента да е загадка, само че аз те напомням, че във Fashion Days има марки като Jacquemus, Saint Laurent, Maison Margiela и още премиумбрандове с понижения.



е учредена от френския дизайнер Симон Порт Джакмюс. Той постоянно основава облекла и аксесоари с ярки цветове, необикновени пропорции и силуети. Например, яке с големи плещи или тази много известна измежду Gen Z.

#Бонус – макар че към този момент е топло, Ви представяме една фешън находка за зимните месеци. Палтото Teddy bear още веднъж е измежду най-модерните връхни облекла за студеното време.



Няма прецизен превод на български език, само че дрехата е разпознаваема, тъй като се свързва с меката текстура, напомняща на плюшено мече. Палтото teddy bear е съвременна опция при кожените палта, която пази топло през студените дни.

Зимните палта сега са на допустимо най-ниска цена. Синьо-лилавото е от а бялото е на марката. Трябва единствено да си изобретател!
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР