Те изглеждат като клоуни и това кара хората да ги:

...
Те изглеждат като клоуни и това кара хората да ги:
Коментари Харесай

Те изглеждат като клоуни и това кара хората да ги подценяват

Те наподобяват като клоуни и това кара хората да ги:

а). харесват;
б). подценяват.

Като мнозина си споделят: най-малко ще се посмеем, не може тоя „ облик “ да е неприятен, нали?... най-вече „ смотан “, само че не и неприятен или заплашителен.

Грешка и по двете точки. Спомнете си „ То “ на Стивън Кинг.

В действителността това са добре направени маски на психопатични нарциси.

Да прегледаме, за минута, какво написа в Encyclopedia of Mental Disorders по отношение на признаците, които демонстрират психопатите, по които в действителност можем да ги разпознаем (спестявам ви точковата система на оценяване):

- красноречив, с лекомислен чар;

- грандиозна самооценка;

- патогенен лъжец;

- манипулатор;

- липса на възприятие за виновност или съжаление;

- липса на емпатия;

- паразитиращ метод на живот;

- слаб надзор на поведението;

- полов промискуитет (безразборност);

- липса на реалистични краткосрочни планове;

- импулсивност;

- безотговорност[…]

Има ли смисъл да се задълбочаваме точка по точка, с цел да разберем, че дадени водачи (за които допускате, че приказваме, гледайки откриващата снимка) са всъщност… ами може и да не са такива, но…

… само че несъмнено демонстрират избрани признаци да антисоциално девиантно държание.

- липса на реалистични краткосрочни проекти – Тръмп желае стена на границата с Мексико, за която е подготвен да потроши баснословна цена, твърдейки ни, че това ще направи Америка велика отново; Борис Джонсън има вяра, че Brexit ще възвърне величието на Британия, а хората гледат и на двамата както човек гледа на пийнал почитател от публиката до кръга, който крещи, че ще пребие Майк Тайсън.

- полов промискуитет (безразборност) – E… Тръмп е прочут с това, че е засечен и записан по какъв начин споделя за дамите, че никак не му пука – тъй като е прочут (това беше преди да стане президент)… се възползва и ги сграбчва за… в действителност сподели: Grab them by the pussy – не желая аз да съм този, който ще ви го превежда, питайте Гугъл.

Безотговорност, паразитиращ метод на живот, красноречив, патогенен измамник, грандиозна самооценка… даже не знам от кое място да стартира!

Правителството на Британия ще похарчи 2,1 милиарда (правилно прочете: МИЛИАРДА) лири за незабавен фонд за възможен (най-вероятен) Brexit без договорка. Простите сметки сочат, че с тази сума всяка една здравна сестра в Обединеното кралство може да получи 10-процентно нарастване на заплатата.



И до момента в който Британия потъва, от ден на ден полицейски началници сигнализират за нараснал риск от принуждение сега; и от липса на подпомагане с Европейските служби в бъдеще, от ден на ден фамилии губят спестяванията си, Борис Джонсън взема решение да похарчи 100 млн. лири единствено за реклама на Brexit без договорка. Тоест – 100 милиона за прахуляк в очите, за анестезия – да ги боли по-малко, до момента в който им режат здравия крайник, за… схванахте концепцията!

В Съединени американски щати насилието на бели расисти се ускори с идването на власт на Тръмп. Тръмп назовава мексиканците „ изнасилвачи “, до момента в който се пробва да пробута детинска си концепция за стена, набива в главите на хората, че са застрашени от инвазия, намерено назовава афроамериканците „ негри “, както разказват някогашни чиновници на Белия дом и членове на кабинета.

Тръмп обаче реши, че би трябвало да осъди белия расизъм и да се направи на света вода ненапита.

Да, действително той не е споделил в директен текст: убийте ги. Факт е обаче, че килърът от Ел Пасо е бил почитател на Тръмп, както и доста от арестуваните през последните две години елементарни побойници, които са нападали цветнокожи по улиците в Америка.

Да, действително Тръмп не е дръпнал спусъка; действително Тръмп не е умъртвил никого. Знаете ли кой още не е умъртвил никого, само че е бил превъзходен подстрекател?

Чарлс Менсън.

За първите 216 дни на 2019 година в Съединени американски щати имаше 251 всеобщи стрелби с жертви.

Междувременно плямпането в жанр „ Да създадем Америка още веднъж велика “ и изразителност, напомняща тази на нацистката партия, възкачи патриотарството на стълб и трансформира символиката на държавността в отцепничество.

Мъж в Монтана удари и счупи черепа на 13-годишно дете по време на щатски панаир и родео, тъй като момчето не си свалило шапката по време на националния химн, с което посочило „ пренебрежение “. Детето е получило кръвоизлив от ушите и е изгубило схващане.

Съвсем публично лобито на Националната оръжейна асоциация (NRA) налива стотици милиони в спонсорство на Републиканската партия (партията на Доналд Тръмп), както и напълно публично – в това число посредством реклами по медиите – NRA желае да се охлаби ОЩЕ повече контролът върху оръжията. Всъщност… след всяка всеобща пукотевица в Съединени американски щати, NRA и нейните най-върли почитатели стартират да приказват за още по-голямо въоръжаване, с цел да можели, видите ли, да се пазят от стрелците. После…

… след това се оказва, че стрелците все са хора с дълга история в средите на NRA.

На това му се споделя да наливаш масло в огъня и на света няма по-добро изложение на въпросната метафора.

Нарцисите, психопатите, социопатите – имат един отлично обмислен ход за изкривяване и на последната ви отбрана. Изричането на великански неистини, за които знаете, че са неистини, само че след това по този начин старателно, невъзмутимо и систематично стартират да ги пазят, че ви карат да се усъмните в действителността. Веднъж случило се това, вие ще се съмнявате постоянно в действителността и по този начин ще отворите вратата на техните „ истини “.

Тръмп назовава едни от най-хубавите медии в света Fake news.

Тръмп назовава Глобалното стопляне подправени вести, небивалица, лъжа… евентуално това няма нищо общо с лобито на корпорациите, посочени за най-замърсяващите планетата. И настойчиво и систематично пази „ тезата “ си. Разбира се, без научни сведения, с които да хастари, не. Защитава с: „ няма пък, няма пък, няма пък, няма пък вие да ми кажете! “

През 2017 година, по време на една много студена зима в Североизточните щати, се изцепи, като двойкаджията на класа, и сподели, че трябвало в този момент да се появи малко от „ положителното остаряло Глобално стопляне “. Дони се опита да е занимателен, само че учените му обясниха, че студът в Съединени американски щати е част от климатичните промени, които отхвърля, а самата планета му сервира малко от това „ положително остаряло Глобално стопляне “: „ Юли в Аляска е бил най-топлият месец в Съединени американски щати, откогато се водят сходни статистики “.

Още преди повече от 50 години Хънтър С. Томпсън предсказва идването на власт на човек като Тръмп. В книгата си „ Ангелите на пъкъла “ той разказва зараждането и развиването на цели групи от недоволни изоставащи от цивилизацията, механически необразовани, неуки, враждебни към всичко и всички американци, търсещи отплата, без да знаят от кого и по тази причина се хвърлят фанатично в принуждение против всичко.

Еволюцията на този вид групи разумно докара до избирането на един сходен на тях водач, влюбен в омразата.

Още през 1989 година Тръмп се заиграва с омразата и разрушава живота на няколко индивида. Петима младежи са задържани за изнасилването на Триша Мейли. Тръмп стартира акция, употребявайки и медиите, с цел да ги очерни и даже приказва за смъртна присъда. Магистратите са смачкани от публичния напън. Петимата са наказани и лежат в затвор, до момента в който не се оказва, че причинителят е напълно различен. Това става през 2002 година Адвокатът на набедените упреква акцията на Тръмп за главен провинен клиентите му да лежат години в пандиза без виновност. До ден сегашен Тръмп не се е извинил на никого.

Днес Тръмп още веднъж желае федерално възобновяване на смъртното наказване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР