Те добавиха, че съдебното решение ще бъде обжалвано. Андрю Тейт и

...
Те добавиха, че съдебното решение ще бъде обжалвано.
Андрю Тейт и
Коментари Харесай

Цялото иззето имущество на Андрю Тейт остава във владение на румънските власти

Те прибавиха, че правосъдното решение ще бъде обжалвано.

Андрю Тейт и неговият брат Тристан, които имат двойно поданство - английско и американско, бяха задържани в Румъния в края на декември 2022 година по обвинявания в трафик на хора, обезчестяване и сформиране на незаконна група за полова употреба на дами.

През януари 2023 година румънските управляващи конфискуваха имущество на стойност 18 млн. леи (3,9 млн. долара) в границите на следствието против братята Тейт, в това число пари в брой, дизайнерски часовници и първокласни коли, припомня организацията, представена от Българска телеграфна агенция.

Братята Тейт и две румънки, считани за техни съучастнички, бяха изпратени на съд на 20 юни предходната година по обвинявания, че са образували проведена незаконна група за набиране, настаняване и употреба на дами за основаване на порнографско наличие, предопределено за разпространяване в профилирани уеб сайтове против възнаграждение. От тези действия обвинените са получили основни суми пари, настояват прокурорите.

По-рано този месец румънски съд утвърди настояването на Англия за изгонване на братята Тейт по обвинявания в полова експанзия от 2012-2015 година, само че единствено след привършване на правосъдното произвеждане в Румъния.

Андрю Тейт, който е някогашен професионален кикбоксьор и инфлуенсър, прочут с женомразките си възгледи, и брат му Тристан бяха задържани в края на декември 2022 година в Букурещ. Те бяха в прелиминарен арест до април 2023 година заради опасения, че могат да избягат от страната. През април братя Тейт бяха сложени под домакински арест, а през август мярката им за неотклонение бе смекчена на правосъден надзор.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР