Те били вързани по специален начин с харнеси, така че

...
Те били вързани по специален начин с харнеси, така че
Коментари Харесай

Организаторът на полета над „Градина“: Това бяха каскадьори, банкнотите са биоразградими

Те били вързани по специфичен метод с харнеси, " тъй че от безвредна позиция сме се погрижили за всичко ", безапелационен е Илиев. 

Фалшивите 100-доларови банкноти с лика на Тодор Живков пък били биоразградими, а концепцията била рекламна акция за идно събитие .

" Тези листчета са от биоразградима хартия, която изключително като се намокри, доста бързо се форсира процесът по разграждане. Лицето на Тодор Живков е на банкнотата, тъй като прави отпратка към мястото на събитието, неговата някогашна резиденция ", изяснява Валентин Илиев. 

" Хеликоптерът, който бе определен, беше много дребен и относително с лека товароспособност и въздушната му бликам е много по-лека от естествен хеликоптер. Реално той не е вдигал никакъв пясък и е било много прелестно за хората, които са тук ", съобщи още уредникът. 

След назначената инспекция той и авиационният оператор могат да останат без лицензи. Утре следва среща на транспортния министър с управлението на дирекцията за въздушно-гражданска авиация за изясняване на случая. По думите на министър Георги Гвоздейков пред bTV " цената може да е отстраняването на шефа ". 

" Дължат ми се много пояснения от ръководителя на способния орган и причинителя на полета. Ще диря ограничения за предотвратяването на сходни случаи ", акцентира министърът в предаването " ".

Хеликоптерът прелетя над плаж " Градина " към 5:20 ч. сутринта на Джулай Морнинг, до момента в който хиляди посрещаха първия юлски изгрев. 

Яна Парушева, която е станала свидетел, описа: " Всички, както си стояхме умерено на плажа и гледахме изгрева, внезапно просто се чу туптенето от хеликоптера. По едно време хвърча много близо до хората. Не бих споделила, че е било небезопасно за нас. Но може би много хора се израдваха на обстоятелството какъв брой близко прелетя ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР