Здравейте, уважаема медия! Заради системен нарушител с лека кола от

...
</TD
>Здравейте, уважаема медия! Заради системен нарушител с лека кола от
Коментари Харесай

Сигнал от последните минути: Инцидент с пострадала жена заради наглец!

" Здравейте, уважаема медия! Заради систематичен извършител с лека кола от вид " баничарка ", който скрива видимостта към пешеходната пътека и паркира на маркиран остров, както и стопира на такси стоянка, през днешния ден следобяд се случи злополука с потърпевша жена на пешеходната пътека на кръстовището сред ул. " Любен Каравелов " и ул. " Радецки " (до Национален осигурителен институт и Данъчното) ".

Това написа на публицистичната ни поща постоянен четец на Plovdiv24.bg . И изясни:

" Водачът на синята " баничарка " " Рено Канго " с номер РВ 2812 ТС паркира по този нерегламентиран и възпрепятстващ видимостта метод от години, като стопира по този начин нелегално на това място всекидневно.

Моля Ви за сигнализиране на всички контролни органи - КАТ, " Общинска защита " и полиция, " Паркиране и репатриране ", които най-малкото да глобяват този водач, тъй като през днешния ден породи случай сред кола и пешеходец, индиректно точно поради рецидивиста, който лимитира директната видимост към пешеходната пътека на насрещно движещите се по ул. " Любен Каравелов ", паркирайки всеки ден на неразрешеното място, редовно застрашавайки неосъзнато живота и здравето, както се вижда от фотосите и в резултат на днешното произшествие, на хората, движещи се по тази непрекъснато натоварена и с градски превоз централна пловдивска улица.

Благодаря Ви! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР