Засилено присъствие на жандармерия има днес в Цалапица. Поводът е

...
</TD
>Засилено присъствие на жандармерия има днес в Цалапица. Поводът е
Коментари Харесай

Много жандармерия има днес в Цалапица

Засилено наличие на жандармерия има през днешния ден в Цалапица. Поводът е извъшването на следствен опит, заяви пред камерата на Plovdiv24.bg вътрешният министър.

Направена е организация за " покриване " на региона във връзка провеждането на процесуално-следствени дейности. Повече информация може да бъде дадена от прокуратурата. 

Следственият опит е по отношение на разкриването на убийството на 24-годишния Димитър Малинов. Извършителят към момента не е арестуван.

" Разбирам хората, гневни са. Надявам се оптимално бързо да бъде потвърдено тежкото закононарушение и причинителят да бъде арестуван и оптимално бързо да бъде доведен в България. Работим в тясна, ежедневна връзка с партньорската работа за локализиране на причинителя " - сподели министърът. 

Приоритет в работата на новия началник на полицията в Пловдив е да не се позволява различен случай като този в Цалапица. Самият той твърди, че не е имал време да се запознае с проблема.

Припомняме, че жителите на най-голямото село в Пловдивска област желаеха в него да има районно ръководство. Според министър Стоянов, не е невероятно да се случи това, в случай че се постанова и дава отговор на нужните критерии.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР