За втора поредна година Благоевград е домакин на Бизнес академията

...
</TD
>За втора поредна година Благоевград е домакин на Бизнес академията
Коментари Харесай

Бизнес академия търси най-успешните предприемачи на Югозападна България

За втора поредна година Благоевград е хазаин на Бизнес академията BASE, която търси най-успешните бизнесмени на Югозападна България, оповестиха от Общината. 

Сред лекторите на академията в Благоевград в идващите три месеца ще са специалисти като Лидия Шулева, някогашен вицепремиер и министър на обществената политика и стопанската система и евродепутат и член на УС на СЖББ, Кремена Дервенкова - Изпълнителен шеф ABLE /The Association of Bulgarian Leaders and Entrepreneurs/, Надя Захариева, програмен шеф на Фондация " Америка за България и Соня Демирева, административен шеф на Съвета на дамите в бизнеса.

Второто издание бе намерено от кмета на община Благоевград Методи Байкушев. 

Участие в него ще вземат 43 започващи предприемачи, които през идващите три месеца с поддръжката на лекторите ще основават сполучливи маркетингови тактики и ще отстояват своите бизнес хрумвания. 

В края на образованието основаните от тях тактики и бизнес – проекти ще бъдат оценени от умело жури, което ще отличи най-хубавите от тях. 

" Вярвам, че всички в тази зала имате упоритостта и желанието да реализирате концепциите си и се надявам идващите три месеца да ви оказват помощ и вдъхновят за това. Пожелавам Ви от сърце 43 истории на триумфа, тъй като те ще са истории и на триумфа на района. На добър час! “, сподели кметът на Благоевград Методи Байкушев при откриването на бизнес академията.

Проектът се осъществя от Фондация " Америка за България “ и Съвета на дамите в бизнеса в България с поддръжката на Община Благоевград. Целта, която си слага е да трансформира регионалния център и района в основен фактор за вложения.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР