За поредна година в училище Никола Вапцаров“ се проведе традиционният

...
</TD
>За поредна година в училище Никола Вапцаров“ се проведе традиционният
Коментари Харесай

Благотворителен коледен базар с авторски произведения във Вапцаров, Вики Радева бе специален гост

За поредна година в учебно заведение " Никола Вапцаров “ се организира обичайният Коледен благотворителен базар и концерт под надпис " За един по-красив и удобен учебен двор “!. Специален посетител беше европейската шампионка по шахмат, която е някогашна възпитаничка на учебното заведение.   

Стоян Стратиев, шефът на учебното заведение, откри базара. Минути след рязането на лентата, огромна част от препоръчаните украшения, лакомства и ръчно направени шедьоври, бяха изкупени.

Бижутата, които се  продадоха незабавно, тази година бяха направени от възпитаници в 8., 9. и 12. кл. със компетентност " Бижутерия “.  Фината направа и вниманието към детайлите, привлякоха фенове на ювелирния поминък и се харесаха от ценителите на ръчно направените украшения.

По-малките ученици- петокласници, от клуб " Сръчковци “, освен сполучливо се оправиха с ролята на продавач-консултанти, само че показаха и своите неповторими произведения на коледна тема.

Успешният базар приключи с коледен концерт на учениците. С доста въодушевление, коледни песни, национални танци и коледари всички си пожелаха здраве, светлина в домовете и сърцата, благополучие и усмивки!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР