Вчера се състоя пролетният бал на местните структури на ГЕРБ

...
</TD
>Вчера се състоя пролетният бал на местните структури на ГЕРБ
Коментари Харесай

Борисов пита къде са Тотев и Зико, единият показва Епископската базилика на Дянков

Вчера се състоя пролетният бал на локалните структури на ГЕРБ в Пловдив. Събитието бе в Новотела, а на него участва съвсем целия управителен състав на партията от Пловдив и района.

По време на приветствието си водачът съобщи, че би се радвал да види на събитието и, и, само че не са пристигнали. Така са решили, съгласно думите на партийния водач. Оказа се, че двамата някогашни кметове на Пловдив не са преценили така, просто не са били поканени от актуалното управление на партията.

В същото време единият от " търсените " разгласява фотоси от Голямата базилика, в компанията на някогашния финансов министър и пусна по този мотив много забавен пост в обществените мрежи:

" Страхотно е, когато получиш хвалба за добре свършена работа, години след мандата ти. Днес със разгледахме вълнуващата Голяма епископска базилика на Филипопол.

Дянков е, и постоянно е бил огромен другар на Пловдив. Може би малко на брой знаят, че той е в основата на настъпилата смяна през последните 12 година в града ни. Като финансов министър, а аз регионален шеф, реализирахме стартирания от Тодор Петков план за реорганизация на Римския стадион. Дянков отпусна за първи път в историята на България мостово финансиране съвсем 1 млн. лева на Областна администрация Пловдив. Средства, без които реконструкцията на Римския стадион нямаше да се случи.

Но по-важното бе, че това ми даде кураж да стартира самоуверено, доста огромни за града ни планове. Голямата епископска базилика е единствено един от тях. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР