В Пловдив се проведе брифинг на Окръжна прокуратура и ОД

...
</TD
>В Пловдив се проведе брифинг на Окръжна прокуратура и ОД
Коментари Харесай

Убийството на Димитър Малинов: Убиецът е познат на жертвата, вече не е в България

В Пловдив се организира брифинг на Окръжна прокуратура и ОД на Министерство на вътрешните работи, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Той бе по отношение на разкрито тежко престъпно закононарушение - убийството на търсения Димитър Малинов от Цалапица.

В конференцията участваха - областен прокурор, - шеф на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив и Бойка Лулчева - наблюдаващ прокурор.

Акцентите:

" Задочно е привлечено като обвинен лице от мъжки пол, по член 116 от Наказателния кодекс. Назначена е тройна правосъдно здравна експертиза, разпитани са повече от 10 очевидци.

Заподозряният е на 30 години и е с букви Р.И.В. Изготвена е европейска заповед за арест. Жертвата и възможният причинител са се познавали от няколко години, изясняваме сега съответния претекст за жестокото закононарушение.

Причината за гибелта е тежък побой, нанесен му на 20 юли вечерта. Тялото е открито на към километър от последните постройки в Цалапица. Убиецът е напуснал България на 24 юли от летище " София ", обясниха от прокуратурата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР