Ученикът Филип Тодоров от VII клас получи максималния брой от

...
</TD
>Ученикът Филип Тодоров от VII клас получи максималния брой от
Коментари Харесай

Ученик от Пловдив с максимален брой точки на НВО по математика

Ученикът Филип Тодоров от VII клас получи оптималния брой от 100 точки на националното външно оценяване по математика и съвсем оптимален брой точки по български език и литература – 94 точки.

Той е ученик на ОУ " Васил Левски “, гр. Пловдив. Неговите учители по български език и литература – докт. Илиян Карабойчев и госпожа Лиляна Шуманска се гордеят със своя възпитаник и го дефинират като упорит, любознателен и извънредно любопитен.

Самият Филип е на половина индонезиец, печелил е редица национални и интернационалните надпревари, взе участие интензивно в учебния живот. Още от шестгодишен учи в ОУ " Васил Левски “ и дефинира себе си като идеалист. Неговият обичан предмет е БЕЛ.

Споделя, че в часовете е доста забавно, постоянно научава нещо ново и изключително се забавлява, когато образователният развой се разнообразява от смешки и спомагателни обстоятелства към образователния материал.

Според него триумфът в учебно заведение зависи от самия възпитаник. Смята че всеки може да реализира висок резултат, само че за някои това е по-трудно, а за други – по-лесно. Самият той елементарно запомня изучения материал и не му се постанова да си го напомня по-късно. Важна роля за триумфа обаче изиграва високата мотивация през целия ден. Споделя, че на последната пробна матура по математика е имал 75 точки, само че откакто запълнил пропуските, всичко се наредило и достигнал до оптималния брой точки на външното оценяване.

Мечтаното за него учебно заведение е Математическата гимназия в гр. Пловдив, а за бъдещата си специалност към момента не е решил. Шегува се, че едно е несъмнено – ще кара " Пежо 206 “ – като всеки първенец.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР