Теодор Христов е кандидат за общински съветник от коалиция БСП

...
</TD
>Теодор Христов е кандидат за общински съветник от коалиция БСП
Коментари Харесай

Теодор Христов, БСП: Трябва да има редовни публични отчети от управляващите града за свършеното и ще работя в тази насока

Теодор Христов е претендент за общински консултант от коалиция " Българска социалистическа партия за България “ с номер 1 в интегралната бюлетина и преференция 131.

Той е роден 23.11.1989 година в Пловдив. Завършил е бакалавърска степен в Аграрния университет в Пловдив със компетентност " Аграрна стопанска система " и магистърска степен в Пловдивския университет " Паисий Хилендарски " – компетентност " Счетоводство и разбор ". Има близо 9 години опит в областта на счетоводството. В свободното си време обича да играе футбол, както и да посещава музикални и спортни събития, да върви на кино, спектакъл и други

- Какво кара един младеж да желае да влезе в локалното самоуправление?

- Трябва да има интензивно присъединяване на пловдивчани в ръководството на града. Да се чува думата на гражданското общество, да се вземат поради предложенията и недоволствата им. Смятам, че би трябвало да има постоянни обществени доклади от ръководещите града за свършеното и ще работя в тази тенденция. Време е и по-младото потомство да е цивилен интензивно, освен гласувайки, а давайки свои оферти за решение на проблемите в нашия хубав, само че ръководен неприятно град. В листата на " Българска социалистическа партия за България “ има експерти от разнообразни области и много младежи, които ще са от изгода за града.

- Какви са вашите съществени цели, за които ще работите в бъдещия Общински съвет на Пловдив?

- Относно целите, ще стартира с това, че би трябвало да има бистрота при осъществяване на публичните поръчки, с цел да се вижда и управлява кой изготвя и приема критериите, и кой би трябвало да носи отговорност при десетките стартирани, незавършени в период поправки и приключените некачествено такива. Както споделих в отговор на предходния въпрос, доста е значимо да има директен надзор от жителите.

Пловдив има нужда от интензивно озеленяване с повече паркове и постоянна грижа за междублоковите пространства.

Съвременният пловдивчанин се нуждае и от места за спорт. В тази тенденция може общината да улеснява с каквото е належащо вложители на спортни обекти.

Крайно време е да спре да се приказва за повече велоалеи и да се работи, с цел да стане допустимо различното напредване из целия град. Велоалеи през централната част, с които хората от всички квартали на града ще имат опция да вървят на работа, да спортуват и да се придвижват без да се тормозят от трафика и заплахите, в случай че се движат по пътното платно сред коли.

- Кой е главният проблем на Пловдив и по какъв начин може да се реши, съгласно вас?

- Пловдив има доста проблеми, като един от най-наболелите е презастрояването. То би трябвало да се спре, изключително в регион " Южен “, само че и като цяло в града. При позволение за всеки нов градеж да има обвързване да се построява и съответната нужна съпътстваща инфраструктура от вложителя - пътища, инспекция и замяна на канализация и други. Трябва да се направи проверка на ръководството от последните няколко мандата и издадените разрешителни. Някои квартали безусловно се задушават от здания.

Много е значимо да се означи и положението на градския превоз. Всички знаем, че на него не може да се разчита. Необходим е прецизен надзор за осъществяване на курсовете, увеличение на техния брой и възстановяване на качеството на услугата. Редовни рейсове денем, както и такива след 20:00 часа и през уикендите и в празничните дни. Тук също би трябвало да има проверка , тъй като така наречен план " Модернизация и развиване на резистентен градски превоз в Пловдив " от преди няколко години се оказа цялостен неуспех и в този момент още по спирките стоят, като монументи машини за милиони, които по този начин и не проработиха.

- Защо хората да гласоподават за вас?

- Първо, доста е значимо всеки жител с изборни права да гласоподава. Негласувайки, оставяме опцията на други да дефинират нашето бъдеще и това на града ни. Апатията към протичащото се в политиката на страната и настрана във всяко едно населено място (най-вече от страна на младите) води до това, че " избраници " с платен избор, корпоративен подобен и подвластни по един или различен метод да ръководят средствата на всички нас. Изборите за кмет и общински съветници са най-близките до хората, тъй като директно засягат ежедневните ни проблеми, което се вижда и в самото ръководство на общината, която вместо да взема решение проблемите на хората, основава нови, изключително в последните към този момент над 10 години.

В мое лице пловдивчани ще имат собствен представител в локалния парламент, който е един от тях и ще се стреми с всички сили да направи нашия град едно по-добро място за живеене, работа и развъждане на деца. Нещо, което пловивчани заслужаваме. Представител, който ще дава отчетност и гласност в дейностите и бездействията на община и общински съвет, което имам вяра ще прави и всеки един претендент от нашата листа. Нека развием големия капацитет на Пловдив с бюлетина №1 на 29 октомври. Подкрепете ме с преференция 131.

Теодор Христов е претендент за общински консултант от коалиция " Българска социалистическа партия за България “ с номер 1 в интегралната бюлетина и преференция 131.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР