Темата за новата сграда на ОУ Княз Александър I трябва

...
</TD
>Темата за новата сграда на ОУ Княз Александър I трябва
Коментари Харесай

Георги Стаменов каза за новата сграда на ОУ Княз Александър I

Темата за новата постройка на ОУ " Княз Александър I " би трябвало да бъде сложена на дневен ред, с цел да може Пловдив да отговори на националната политика за едносменен режим на образование в българските учебни заведения. Това сподели в изявление за Plovdiv24.bg кметът на регион " Централен ".

Учениците от главното учебно заведение съвместяват една постройка с възпитаниците на Хуманитарната гимназия и са принудени да учат на две смени. Имаше концепция в двора да се построи нова постройка за ОУ " Княз Александър I ", само че наскоро беше оповестено, че това няма да се случи.

" Ако се прави ново учебно заведение, чисто управническо решение е къде да бъде разположено, по какъв начин да бъде финансирано, какъв план ще се направи. Трябва да се направи всичко допустимо да се подсигури материална база, да се разделят учебните заведения, които са в една постройка, с цел да може всичи възпитаници да минат на едносменен режим. Това би довело до по-високо качество на равнището на обучение и комфорт в образователния развой " - разяснява Стаменов.

Личното му мнение е, че в терена на Хуманитарната гимназия има опция умерено да се построи нов корпус, само че в последна сметка решението ще бъде взето от Община Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР