Технически проблем е причината за неработещо информационно табло на спирка

...
</TD
>Технически проблем е причината за неработещо информационно табло на спирка
Коментари Харесай

Технически проблем изкарал извън строя 30 табла. Читател: Май се разглезихме

Технически проблем е повода за неработещо осведомително табло на спирка № 133 пред учебно заведение " Проф. доктор Стоян Белинов ", заяви за Plovdiv24.bg шефът на Оперативна програма " Организация и надзор на превоза " Георги Стоилов.

За случая ни осведоми през вчерашния ден наш четец, който изясни, че на електронното табло е застинал надпис " Община Пловдив ", не помръдва и не демонстрира даже часа и датата. Ние от своя страна предадохме сигнала на Оперативна програма ОКТ. 

Всъщност повредата е била доста по-сериозна. Оказва се, че поради техническия проблем с таблата, 30 от тях, свързани с EVN, не са имали зареждане до 8.40 ч. След този час е останало единствено едно неработещо табло, по което работата по премахване на казуса продължава.

Сигналът на нашия четец:

" Понеделник заран, бързаш за работа, отиваш на спирката и поглеждаш към осведомителното табло да видиш след какъв брой минути ще пристигна твоето рейсче. Да, но не. На таблото на спирка 133 е застинал надпис " Община Пловдив " и не помръдва. Даже часа и датата не демонстрира.

Добре, че има часовници на телефоните, с цел да преценим ще стигнем ли в точния момент на работа или ще закъснеем. И разписанието почти знаем, плюс-минус някакви 2-3-5 минути. Явно, доста се разглезихме с тия табла ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР