Тайно гласуване във вътрешни избори подреди листата с кандидати за

...
</TD
>Тайно гласуване във вътрешни избори подреди листата с кандидати за
Коментари Харесай

Общото събрание на Продължаваме Промяната – Бургас реши кои ще са кандидатите за общински съветници

Тайно гласоподаване във вътрешни избори подреди листата с претенденти за общински съветници на " Продължаваме Промяната “ в Бургас по време на Общото заседание на партията.

Имащите право на глас показаха освен кои са техните избраници, само че и позициите им в листата.

Изборът беше извършен посредством онлайн платформа, създадена особено за случая.

Всеки един от номинираните разполагаше с опция да запознае авансово членовете на Общото заседание със своите публични дела, оферти и цели, които е защитавал досега или ще пази в бъдещия Общински съвет. Личните " акции “ продължиха близо месец.

Според регионалния координатор на " Продължаваме Промяната “ Даниел Михалев силата на листата се състои в това, че в нея няма пожизнени политици, а жители, които са се обединили към смели хрумвания за бъдещето на Бургас. Всеки един от претендентите е сполучлив експерт в своята сфера и ще носи добавена стойност на Общинския съвет.

Листата ще бъде показана пред централното управление на " Продължаваме Промяната “. В нея ще бъдат интегрирани и претенденти на съдружните сътрудници, както и от гражданската квота.

Вече е ясно, че на 29 октомври с имената си пред бургазлии ще застанат Мартин Кръстев, Дилян Георгиев, Дончо Златев, Красимир Калудов, Гергана Начева-Лазарова, Асен Пенев, Станислав Иванов, Петър Петров, Димена Калоянова, Христо Симеонов, Росен Топкаров, Мартин Хлебаров, Бисер Русимов, Марин Георгиев, Диан Дунев, Тодор Терзиев, Живко Стоянов, Мирослав Йорданов, Ивайло Данчев, Стоян Андонов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР