Сюзанна Арутунян-Василевска е единственият кандидат, желаещ да заеме позицията директор

...
</TD
>Сюзанна Арутунян-Василевска е единственият кандидат, желаещ да заеме позицията директор
Коментари Харесай

Само един кандидат за директор на Пловдивския театър

Сюзанна Арутунян-Василевска е единственият претендент, искащ да заеме позицията шеф на Драматичен спектакъл Пловдив, научи Plovdiv24.bg.



В началото на обяви състезанието.

Сюзанна Арутунян-Василевска е краткотрайно изпълняващ активността шеф на трупата до избор на нов началник. Събеседването с комисията се е провело преди дни в Министерство на културата.

" Екипът на театъра се е развил и потвърдил през годините. Ние можем да продължим напред. Показали сме, че имаме високо художествени представления. ", показа пред комисията кандидатката.

Тя сподели, че с помощта на положителните достижения на Драматичен спектакъл Пловдив, 

българският спектакъл има възможността да бъде показан на по-високо равнище отвън рамките на страната. В допълнение заяви, че тази година театърът ще участва на 7 интернационалните подиуми.

При показване на идея за развиване, бе споделено желанието й за ремонт на материалната база. По думите й всеки миг може да стартира построяването на репетиционна зала към Камерна зала, както и ателиета към нея. Тя добави, че театъра има своя нова постройка, където може да се реалокира административната част.

Сюзанна Арутунян-Василевска описа за бъдеща самодейност на театъра, която ще се случи през юни месец. Своеобразен театрален уикенд ще запознае шефовете на всички театри в страната с млади режисьори и надарени артисти.

" Драматичен спектакъл Пловдив ще избере един план, който да бъде осъществен през идващия сезон. Младите хора могат да бъдат бъдещето на българския спектакъл. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР