Светлината в тунела пред завършването на булевард Хаджи Димитър най-после

...
</TD
>Светлината в тунела пред завършването на булевард Хаджи Димитър най-после
Коментари Харесай

Светлина в тунела за един от най-трагичните булеварди в Пловдив

Светлината в тунела пред завършването на бул. " Хаджи Димитър " най-сетне се демонстрира. Пътната артерия, която свързва централна гара с регион " Западен ", стартира да добива напълно друг тип. За това способства и изграждащата се велоалея в северната част на разграничителната алея, предава Plovdiv24.bg .

Велоалеята ще бъде маркирана с немска полимерна алена багра. Покрай нея ще бъде построен жив плет. Засаждането на храстите и цветята обаче ще стане, когато времето застудее. 

Ремонтът на " Хаджи Димитър " стартира предходната година с южното платно, на което от дълго време е положен първия пласт асфалт. До две седмици се чака да бъде приключено и северното платно и тогава по едно и също време ще се постави подсилващият биндер. Последният, износващият слой асфалт ще бъде излят чак след новото залесяване и зацветяване.

При ремонта на булеварда изцяло са сменени подземните тръбопровод, канализация и кабелна мрежа, както и уличното осветяване. Бордюрите са със специфични отвори, в които се оттича дъждовната вода.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР