Стотици пловдивчани всеки ден трошат колите си, минавайки покрай обходната

...
</TD
>Стотици пловдивчани всеки ден трошат колите си, минавайки покрай обходната
Коментари Харесай

Като след апокалипсис: Пловдивчанин показа най-ужасната улица в града

Стотици пловдивчани всеки ден трошат колите си, минавайки около обходната улица на " Брезовско шосе ", до момента в който трае нейният ремонт. За това алармира в редакцията на  Plovdiv24.bg  постоянен четец, който изиска подпомагане.

Той сподели, че проточилият се ремонт изнервя всички работещи в региона. Вижте детайлностите, а с цел да придобиете визия на какво са подложени пловдивчани, изгледайте и видеото:

" Уважаема редакция,

ползвам линк към клип, който е изработен през днешния ден (27.06.2023г) на правата, която се явява обход на " Брезовско шосе ", сред двата Търговски центъра " Тракия " (малката и огромната търговия) пред хотел " Филипополис ". Това е обходът, който употребяват съвсем всички пътуващи по " Брезовско шосе " и влизат или излизат от града, или обслужват обекти в региона на двете търговии и всички хранилища в покрайнината.

На ден от тук минават безусловно хиляди коли. Моля, потърсете кой е виновен за това безсрамие, което продължава към този момент повече от година.

Дупките започнаха да стават толкоз дълбоки, че по-ниските коли започнаха да удрят дъната си. Работещите в региона стиснахме зъби, тъй като споделиха още 3 месеца, само че тези 3 месеца към този момент минават, а ремонтът в частта си пред хотел " Филипополис " е още в самото начало и надали е минал повече от десетина метра за въпросните няколко месеца, откогато възвърнаха работата по обекта. Археологията е разпънала шатрите над изкопа и към този момент няколко седмици не е мръднал даже на сантиметър. "

Легенда:

Червено - въпросната права от клипа.

Синьо - ремонта на " Брезовско шосе "

Зелено - обходният маршрут на " Брезовско шосе "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР