Степния вълк и Джонатан Ливингстън Чайката ще ви посрещат за

...
</TD
>Степния вълк и Джонатан Ливингстън Чайката ще ви посрещат за
Коментари Харесай

Превърнаха паркинга на бургаската библиотека в отворена книга

" Степния вълк " и " Джонатан Ливингстън Чайката " ще ви посрещат за фотоси в новото арт пространство, което ще бъде магнит за забавни начинания и събития

Паркингът на библиотеката в Бургас се трансформира в " отворена книга ". Цветни изображения преобразиха сивите стени в изложба навън. Освен естетическа приятност, красивите фрески носят послания и препратки към емблематични литературни творби.

Идеята на самодейността е графитите да обединят по завладяващ метод другите интервали от човешкия живот и годишните сезони: пролет - детство, лято – младост; есен – зрялост; зима – напреднала възраст.

Очакванията са новото пространство да бъде в приключен тип до началото на май. Към момента могат да се видят сезоните зима и лято. Те са показани от романите " Степния вълк " на Херман Хасе и " Джонатан Ливингстън Чайката " на Ричард Бах.

Идеята на шефа на културната институция Яна Кършийска се извършва от известния графити актьор Иван Янков – Esteo. Двамата показаха дружно първата част от взаимния план.

" Много хубаво се получава, с Esteo сме в цялостен синхрон, а мястото ще бъде приспособено по-най-добрия метод. Тук ще могат да се случват литературни четения, концерти и всевъзможни забавни начинания ", показа шефът Яна Кършийска.

Тя добави, че месеците есен и пролет ще бъдат въодушевени от емблематичните създатели Робърт М. Пърсиг с " Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет " и поезията Емили Дикинсън, само че тъкмо по какъв начин ще ги интерпретира Esteo, следва да разберем!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР