Става въпрос за чужди клипове, които доверителят ми е свалял

...
</TD
>Става въпрос за чужди клипове, които доверителят ми е свалял
Коментари Харесай

Дардов е снимал порноклиповете, отражение в огледалото го издава?

" Става въпрос за непознати клипове, които доверителят ми е свалял на различен хард, с цел да не ги гледат другите. Той не е създател на тези клипове, те са фамилни, на клиенти. След като ги преглежда, ги заличава, само че може и да се възвръщат. ", това съобщи Йордан Давчев юристът на Димитър Дардов, който е упрекнат в владеене и разпространение на порноклипове с деца, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

 По време на делото стана ясно, че са конфискувани материални доказателства при претърсването на жилището на Дардов. Адвокат Давчев пожела да се допусне разпит на очевидеца Йорданка Матеева, която живее на фамилни начела с Дардов. Прокурорът по делото не счете това за основателно, само че съдът въпреки всичко го одобри.

“От 2012 година живеехме в Обединено кралство, след което се върнахме в България и от този момент до в този момент живеем дружно. Имаме две момчета, той е извънредно грижлив татко, деликатен. Откакто започнах работа грижата за децата е напълно негова, той се грижи за тях. Той е извънредно добър, а като мъж е гальовен и влюбчив. Отдаден е напълно на фамилията си и се е грижил да нас през годините. ", сподели тя.

По време на претърсването са намерени видеоклипове, за които се смята, че са снимани от Димитър Дардов, тъй като той е снимал и себе си в огледалото.

Според бранителя Йордан Давчев представяните материалите са с отминалост от 18/20 години и там има фотография на дете от 2021 година. Дардов бил употребявал хард дискове втора употреба и в тях имало останали фотоси. Той ги запазил и ги отделил на обособен хард диск, тъй като въпреки всичко били непознати и трябвало да ги пази.

" Никъде не се показва с кое тъкмо лице са осъществени блудствените дейности ", уточни юристът.

Непосредствено преди съвещанието е имало разпит на потърпевшото момиче в “синя стая ". От извършения разпит се схванало, че тоняма неприятно отношение към Дардов и обстановката се приемала друго от нея.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР