Софи Станчева, майката на , съобщи че от МВР съдействат

...
</TD
>Софи Станчева, майката на , съобщи че от МВР съдействат
Коментари Харесай

Нова информация и по-актуална снимка на потъналия вдън земя Мартин!

Софи Станчева, майката на, заяви че от Министерство на вътрешните работи спомагат в търсенето му, само че нова информация няма, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

От камерите на пловдивската централна гара е станало ясно, че момчето е отпътувало с трен за Стара Загора преди два дни. Камерите на старозагорската гара били развалени и за това оттова не са могли да дадат информация дали момчето е слязло от влака. 

В общежитието, в което Мартин е живеел в Пловдив, са прегледани камерите, само че той не е забелязан, нито приятелите му са го виждали. Той е с дълга коса до рамената сега. Последно е бил облечен със синьо яке, черни дънки, носил е синя раница с бял надпис и черни маратонки. Майката показа, че при опити да се звънне на номера на Мартин, телефонът не е изключен, само че никой не дава отговор.  Младежът няма психологични разстройства. 

Plovdiv24.bg  призовава своите читатели, в случай че сте видели момче, което съответствува с описанието на Мартин, да се свържете със Софи Станчева на телефон 0899 05 46 61.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР