Служители от Пето районно управление – Бургас са задържали 51-годишен

...
</TD
>Служители от Пето районно управление – Бургас са задържали 51-годишен
Коментари Харесай

Руснак-джебчия атакува пенсионери в Бургас

Служители от Пето районно ръководство – Бургас са задържали 51-годишен съветски жител, пребиваващ в Приморско. По еднакъв метод мъжът е осъществил 3 джебчийски обири по отношение на възрастни хора, живеещи в комплексите " Изгрев " и " Зорница ".

Руснакът спирал пенсионерите, като посредством потупване и мимики им показвал, че връхната им дреха е изцапана. Използвайки разсейването на бургазлиите, 51-тгодишния мъж правил джебчийските обири.

От първия пенсионер, който е 72-годишен от к-с " Изгрев " на 8 ноември е откраднат портфейл със сумата от 800 лева и персонални документи. От втория – 74-годишен от к-с " Изгрев " на 15 ноември е откраднат портфейл със сумата от 255 лева От третия бургазлия - на 61 години от к-с " Зорница " на 17 номеври е откраднат портфейл, съдържащ сумата от 1 600 лева и персонални документи.

Руснакът е направил цялостни признания и по трите случая, като възстановил откраднатите суми. Работата по изцяло документиране на незаконната му активност продължава от чиновници на Пето районно ръководство - Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР