Служебният кабинет е опит на да направи микс между политически

...
</TD
>Служебният кабинет е опит на да направи микс между политически
Коментари Харесай

Даниел Митов: Как може вътрешният министър да е наш, като го е поканил Кирил Петков?

Служебният кабинет е опит на да направи микс сред политически баланс, експертен баланс и последователност. Това разяснява в " Още от деня " заместник-председателят на ГЕРБ.

От посочените имена ГЕРБ имат общо с оферти за министър на защитата - Атанас Запрянов, защото е бил заместник-министър в държавно управление на. разяснява, че не познава някои от хората в листата и отхвърли ГЕРБ да стоят зад вътрешния министър.

" Как може вътрешният министър да е наш, като го е поканил Кирил Петков? Стоянов твърди, че Петков му се е обадил да го предложения за министър от една страна, от друга твърди, че господин Петков го е притискал да назначи охранителя му за основен секретар, който да работи за изборите ".

Политическа партия се пробват да отстранят човек, който не ги слуша, а опитите им да овладеят Министерство на вътрешните работи се оказаха несполучливи и това ги вбесява, разяснява още Митов.

е министър на вътрешните работи с гласовете на ГЕРБ-СДС и на ПП-ДБ - явно консенсусна фигура, както и всички останали фигури от кабинета, който в този момент си отиде. Това, че Политическа партия в един миг са се събудили и са решили, че би трябвало да овладеят Министерство на вътрешните работи, на нас не ни дава мотив да им позволим сходно нещо.

Обвини премиера в оставка, че основава внушения и не е наясно със протичащото се в страната.

" Ако един основен секретар на Министерство на вътрешните работи е разследван, най-нормалното е да си подаде оставката. От днешната конференция не разбрахме нищо, като се изключи че Политическа партия се пробват да върнат основния секретар на Министерство на вътрешните работи назад на поста му, най-вероятно те са го притискали да не си подава оставката ".

За възможна нова коалиция с Политическа партия може да се приказва чак след провеждането на избори, уточни.

" Докато нямаме явен резултат - от кое място да знам - може българските жители да ни се доверят задоволително, тъй че да управляваме независимо ".

На въпроса бягат ли ГЕРБ от коалиция с Движение за права и свободи, отговори:

" Не сме стигматизирали партньорства, само че сподели, че няма да вършим държавно управление с Движение за права и свободи. За да се направи устойчиво ръководство, би трябвало да има необятна легитимност ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР