Случвало ли ви се да ви се наложи да пътувате

...
</TD
>Случвало ли ви се да ви се наложи да пътувате
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Неадекватно е в този град да нямаме актуални разписания за гарите онлайн!

Случвало ли ви се да ви се наложи да пътувате с междуградски рейс? Например до София или в тази ситуация Хисаря. Избирате рейса, като по-екологичен, а и за личния джоб пестелив, вид. Преглеждате авансово онлайн разписанието на опериращите с Автогара " Юг ", компании и избирате комфортния за вас час. В съответния ден отговорно отивате 40 минути по-рано, с цел да закупите своя билет, когато от касата ви споделят, че такива превозвачи не съществуват от 10 години и че рейса ви няма да е след 40 минути, а след час и 40.

Оказва се, че онлайн разписанието не е обновено. Тогава касиерката общително ви показва листчето с настоящия график лепнато на стъклото ѝ.

Нещо такова се е случило и с нашата читателка, която изпрати сигнал до Plovdiv24.bg за неактуални написания по уеб страниците за рейсовете Пловдив-Хисаря и Хисаря-Пловдив, а за и невъзможността да се свържеш с Автогара " Юг " при нужда.

" От дълги години преди да взема рейс се съветвам с разписанието онлайн и защото то не се актуализира, а и има доста разновидности се постанова да удостоверявам часа и посредством позвъняване на телефона на Автогара " Юг ". А през днешния ден през целия ден никой не подвигна този телефон. Случвало ми се е да очаквам с часове точно заради неточната информация. Недопустимо е нещо толкоз обикновено за реализиране да не бъде направено години години наред ".

Пловдивчанка твърди, че информацията в компанията " Хеброс Бус " АД също не била настояща за съответната дестинация и моли за актуализация на графика в посочените в галерията ни уеб сайтове.

Гражданката визира и казуса с неналичието на обединен уебсайт на автогарата, като  в интернет, съществуват много други, само че множеството неактуални. Щом един пловдивчанин е усложнен да разбере графика на рейсовете, по какъв начин се чака да се оправи някой задграничен екскурзиант, бързащ за софийското летище?

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР