Син разговаря на турски език с баща си, той подава

...
</TD
>Син разговаря на турски език с баща си, той подава
Коментари Харесай

Син агитира на турски език баща си пред изборна секция в Пловдив

Син беседва на турски език с татко си, той подава сигнал за изборно нарушаване. Това става тази заран пред  83-та СИК в регион “Централен “, заяви за Plovdiv24.bg ръководителят на 16 РИК Калоян Сухоруков. Направена е забележка от ръководителят на СИК. По думите на Сухориков, сигналът е безпочвен и няма нищо обезпокоително, тестван е и отритнат, а комисията ще излезе по-късно денем публично с решение. Просто са говорили между тях, а по-късно бащата подава сигнала. Защо го е направил обаче, не излиза наяве. Вероятно синът му го е пропагандирал да гласоподава в интерес на дадена партия.

Сигнал за непозволена агитация е подаден и през вчерашния ден, в деня за размисъл. Той е тестван неотложно и също е отритнат. Агитацията се е правила в магазин " Лекси “ на бул. " Марица “ № 19. Там, на касите са се раздавали рекламни материали в интерес на огромна политическа партия, се твърди в сигнала. Такова нарушаване обаче 16 РИК не е установила.

Изборният ден в града протича обикновено, сподели още председателят на 16 РИК Калоян Сухоруков. Всички машини са изправни, няма размени.

В 11 часа ще имаме и първите данни за изборна интензивност.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР