Ще наложим санкции по договора с фирмата превозвач. Това заяви

...
</TD
>Ще наложим санкции по договора с фирмата превозвач. Това заяви
Коментари Харесай

Шофьорът, псувал контрольори, ще бъде наказан

Ще наложим наказания по контракта с компанията транспортьор. Това съобщи заместник-кметът по превоз пред Plovdiv24.bg във връзка разигралата се експанзия от страна на водач на градския превоз в Пловдив към две служителки на общинското дружество " Организация и надзор на превоза ".

" Санкцията е 300 лв. и ще бъде за превозвача, защото нашите договорни взаимоотношения са с тях ", уточни Петкова.

Служителите на ОКТ са изпълнявали постоянните си отговорности за инспекция и надзор на графика и пътния лист на водач по линия 21, която се обслужва от компания " Автотранс 2000 " ЕООД. Качват се на спирка на ул. " Победа ",. Поведението на водача е било толкоз нападателно, че контрольорите са се обадили на " Общинска полиция ", които са ги посъветвали да звъннат на телефонът за незабавни случаи 112.

На място екип на полицията и на държавната автомобилна инспекция констатират още нарушавания от страна на водача на рейса.

" Напоследък зачестихме инспекциите, както за положението на рейсовете, по този начин и за градусите, защото към този момент е време за стартиране на климатиците. Проверяваме дали се продават билети за втори и трети път ", изясни.

По думите ѝ по тази линия сходни неща се случват постоянно, като водачът ще понесе много по-голяма глоба, защото при него са установения няколко нарушавания.

Тя изясни, че постоянно получава недоволства и сигнали за жестоко отношение от страна на чиновници на превозваческите компании.

Заместник-кметът благодари на общинските чиновници за добре свършената работа, макар тези сложни условия, в които работят. 

" В момента има 20 контрольори, като ще би трябвало да ги утроим при внедряването на електронно-билетната система дефинитивно,за да не създадем превоза безвъзмезден, по метода, по който не желаеме ", разяснява.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР