Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски служители

...
</TD
>Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски служители
Коментари Харесай

Масово дрогирани шофьори сядат зад волана в Пиринско – полицията залови трима

Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски чиновници на 01 РУ-Благоевград е арестуван 37-годишен мъж от с. Бело поле, общ. Благоевград. Около 11:30 часа на 13.04.2024 година, управляваният от него лек автомобил е спрян за инспекция на бул. " Св. Св. Кирил и Методий “. С техническо средство е открито, че същият кара след приложимост на опиат. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Сутринта на 12.04.2024 година на ул. " Патриарх Евтимий “ в гр. Банско, от органите на реда е спрян лек автомобил, ръководен от 19-годишен юноша от гр. Добринище. С техническо средство е открито, че същият кара след приложимост на наркотично вещество. Водачът е арестуван със заповед за задържане до 24 часа и е формирано досъдебно произвеждане.

На 14.04.2024г. към 21:07 часа на бул. " Св. Димитър Солунски “ в  Благоевград е тестван лек автомобил. С техническо средство е открито, че 31-годишната лидерка на автомобила кара след приложимост на наркотично вещество. Тя е арестувана със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР