Съжалявам, че ще разочаровам много хора, но нашият сервиз не

...
</TD
>Съжалявам, че ще разочаровам много хора, но нашият сервиз не
Коментари Харесай

След пожара в Бургас: Колко зъл човек трябва да си, за да се зарадваш на чуждото нещастие?

Съжалявам, че ще отчайвам доста хора, само че нашият сервиз не изгоря, написа Пламен Карашев в профила си в обществената мрежа, видя Burgas24.bg . Ето защо става въпрос:

Не мога да си показва какъв брой злобен човек би трябвало да си, с цел да се зарадваш на непознатото злощастие.

Съжалявам, че ще отчайвам доста хора, само че нашият сервиз не изгоря. Не сме запалили нищо, с цел да изсмучем застраховката.

И една молба към всички клиенти на тези момчета- дайте им късмет, смирете се, не скачайте незабавно искайки сметка и пари, дайте им късмет да дишат, тъй като димът към момента е в дробовете им! Стресът е голям, те рискуваха живота си, с цел да спасят тези мпс-та, за които им стигна времето. Дайте им кураж, храброст, въздух, с цел да повярват, че могат да се изправят още веднъж и да продължат! Те са жертва също като вас и нас, жертва на нечия лакомия!

Знаете ли какво направиха тези момчета когато огънят напълно обхвана пространствата им? Дойдоха и изпразниха нашето хале, изкараха всички потребителски коли на открито. Помощта ще ви се върне, момчета, във вселената има баланс и аз имам вяра в това.

Благодаря на кмета на Бургас г-н Николов за бързата и съответна реакция и невъзможността пожара да обхване прилежащия парцел, на който са позиционирани няколко цялостни цистерни с гориво, бензиностанция и промишлени бази.

Благодаря за стотиците позвънявания от хора подготвени да ни оказват помощ. Ние сме същински богати хора на правилни и същински другари. Разбрах за кой преди всичко е значим живота на нашето семейство и с кой просто можем да седнем на маса и лицемерно да си приказваме за " значимите " неща от живота.

Има дни, в които просто казваш Благодаря ти Господи!!!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР