С пълно единодушие пловдивските общински съветници дадоха зелена светлина за

...
</TD
>С пълно единодушие пловдивските общински съветници дадоха зелена светлина за
Коментари Харесай

Правят конкурс за управител на Спортния диспансер в Пловдив

С цялостно единогласие пловдивските общински съветници дадоха зелена светлина за приготовление и осъществяване на конкурс за избор на шеф на Медицински център за спортна медицина и рехабилитация, прочут с името Спортен диспансер. Всички 43 съветници, присъстващи на съвещанието, гласоподаваха " за ", нямаше нито един глас " срещу " или " въздържал се ", предава Plovdiv24.bg .

В началото на съвещанието на Общинския съвет кметът отдръпна предлагането си за вливане на Спортния диспансер в ДКЦ-5. Другото предложение за оповестяване на конкурсна процедура бе квалифицирано и импортирано от общинските съветници от групите на " Демократична България-обединение ", " Кауза България ", ЗС " Ал. Стамболийски ", ВМРО-БНД и " Съюз за Пловдив ".

Гласуването беше предшествано от нескончаем спор, в който съветниците се оповестиха за опазване на това профилирано здравно заведение. 

" Това предложение стопира една неправда. Моят живот е минал измежду доста спортисти. Обаждат ми се и ми споделят: " Вие сте нарушители " - съобщи в изявлението си адв., директно преди гласуването.

" И най-лошият непрекъснат шеф е по-добър от краткотрайно ръководещ. Община Пловдив е дебитор на Спортния диспансер, бихте могли да помислите дали да не му вдигнете капитала и да се усъвършенства базата, с цел да се запазят хората, които вършат чудеса от подвиг. Спортният диспансер оцелява с помощта на две  стратегии, които започнахме преди години - за гръбначни изкривявания и затлъстяване. Надявам се да бъде определен заслужен, напорист шеф " - сподели зам.-кметът Георги Титюков като акцентира, че лечебното заведение не е към неговия сектор " Спорт, юношески действия и обществена политика ", а към дирекция " Здравеопазване ".

Общинските съветници Иглика Казанджиева, Тодор Стоилов и са определени от сътрудниците си да вземат участие в комисията, която да приготви и организира състезанието. 

Целият спор гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР