С много усмивки, емоционални спомени и усещане за топлота и...

...
</TD
>С много усмивки, емоционални спомени и усещане за топлота и...
Коментари Харесай

Възрастни хора майсторят валентинки във Валентино-творителницата в дом Възраждане

С доста усмивки, прочувствени мемоари и чувство за топлина и... още нещо мина първата Валентино-Творителница в Дом за остарели хора " Възраждане “. Хората от " златната възраст “ направиха арт картички и насочиха своите послания за идния празник на влюбените – 14 февруари, с цел да покажат, че за любовта няма възраст и че тя постоянно е еднообразно мощна и прелестна.

Работилничките за Валентинки са инициирани от Сдружение с нестопанска цел " Дунавско зарево “ и са част от провеждананите за шести път поредност от начинания под наслов " Да разцъфне Дървото на влюбените в Русе “. За празника на Св. Валентин следва своите вълшебни картички за любовта и другарството да сътворят възпитаниците на КСУДС – Русе и Дворецът на Децата.

Кулминацията на креативната самодейност идва на 14 февруари със станалата към този момент градска традиция - " разцъфване “ на символното Дърво пред Доходното здание. То ще бъде украсено с направените от всички нас Валентинки. Освен това своето майсторско удостоверение ще получат най-сръчните във Валентино-Творителниците, както и призьорите от състезанието за най-креативно обръщение за любовта и другарството.

Конкурсът завършва на 09.02.2024 /Петък/ и в него няма възрастово ограничаване. Влюбените картички се събират в магазина за артистични и ръчно направени дарове " АУРЕА АРТИС “ с адрес: ул. " Асен Златаров “ №11.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР