Русенският университет обявява конкурс за мотивационно писмо за кандидатстване във

...
</TD
>Русенският университет обявява конкурс за мотивационно писмо за кандидатстване във
Коментари Харесай

Русенският университет обявява конкурс за мотивационно писмо

Русенският университет афишира конкурс за мотивационно писмо за кандидатстване във висшето учебно заведение. Поводът е Денят на отворените порти на Русенския университет, който ще се организира на 28 март 2024 година (четвъртък).

В състезанието могат да се включат зрелостници, които да споделят упованията си от образованието и бъдещото си професионално и личностно израстване, какво би ги подтикнало да учат в Русенския университет и по какъв начин си показват хода на образователния развой, до каква степен значими са преподавателите и средата за насърчаване на креативните заложби, могат ли да се съчетават науката и свободното време.

Тримата най-хубави създатели ще получат награди в Деня на отворените порти на Русенския университет на 28 март, а добре представилите се в състезанието дванадесетокласници ще получат документи.

Отличените текстове ще бъдат оповестени във вестник " Студентска искра “, формалната страница на Русенския университет и профила на университета във Фейсбук.

Правила за присъединяване:

- Дължина на мотивационното писмо до 3 (три) страници А4, шрифт Arial, величина – 12;

- Краен период: 27 март 2024 година (сряда) до 11 часа;

- Творбите ще се одобряват по е-поща: [email protected], а могат да се предадат персонално на представителите на щанда Прием нови студенти в Деня на отворените врати;

- Участниците наложително би трябвало да посочат трите си имена, е-поща, пощенски адрес и телефон за връзка.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР