Рев на мотори огласява Пловдив в този момент, предаде репортер

...
</TD
>Рев на мотори огласява Пловдив в този момент, предаде репортер
Коментари Харесай

Рев на мотори в Пловдив! Пазете водачите им - и тях някой ги чака вкъщи!

Рев на мотори огласява Пловдив в този миг, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Причината е обичайното разкриване на мотосезона.

Празникът на мотористите стартира в 10:00 часа в клубната къща на Вагабонд Министерски съвет на бул. " България ". В 12:00 часа пък започва и мотошествието към Бачковския манастир, където ще бъде отслужен обичаен водосвет за началото на новия сезон.

Тази година мотото на събитието е  " Пази мотористите, и тях някой ги чака у дома! “.

Полицейски екипи се грижат за сигурността на придвижването при осъществяване на обичайно мотошествие в Пловдив и района. В тази връзка е допустимо поетапно да бъде неразрешено прекосяването на моторни транспортни средства по маршрута на проведеното напредване на мотористите от ул. " Дилянка " към Бачковски манастир.

След началния час на тръгване - 12 ч., краткотрайните ограничавания и промени в организацията на придвижването в Пловдив ще са по бул. " България ", бул. " Цар Борис ІІІ Обединител ", ул. " Найчо Цанов " и  " Асеновградско шосе ". През деня са вероятни и усложнения по направлението: Пловдив – Асеновград – Бачково и в региона на Бачковски манастир. 

Апелираме водачите да извършват прецизно разпорежданията на чиновниците на реда, с цел да бъдат избегнати голословни затруднения  на трафика по посочените направления.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР