, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Става дума за кръстовището на

...
</TD
>, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Става дума за кръстовището на
Коментари Харесай

На хората им писна: Безобразие, геноцид! Фалираме, повече не може така, не сме жаби!

, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Става дума за кръстовището на ул. " Брезовско шосе “ с бул. " Северен “. Хората са меко казано недоволни поради проточилия се извънредно дълго ремонт на " Брезовско шосе ". . Първоначално затварянето трябваше да продължи две денонощия.

Ето какво споделиха протестиращи пред камерата ни:

" Всичко е затворено, няма от кое място да минеш. Тук са седем блока, седем села. Не можем да пресечем улицата. Затварят магазини, не може да се диша, знаете ли какъв прахуляк има? Ами дето думкат тия машини - не можеш да спиш, кола за спешна помощ не може да влезе! Това е безсрамие, да взимат ограничения и да оправят улицата!

Лека-полека банкрутират доста хора, нищо не се работи, никой не знае какво става. Няма да се оставим да ни сварят като жаби! Къде е тоя кмет? Извинете, само че това е геноцид и закононарушение! Не сме жаби! Сега сме 200 души, другия път ще бъдем 2000. Чакаме отговор, да не се крият в миши дупки. Нямаме страна, нямаме кмет, Общината не работи.

Такситата отхвърлят да идват, рейсовете си стопират където желаят. Да летим ли? " Кючук Париж " е разкопан също, всичко е разкопано. Къде е? Да пристигна и да даде пояснение на хората. Повече не може по този начин! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР