Позиция на водача на листата на КОД в ПловдивВсяка година

...
</TD
>Позиция на водача на листата на КОД в ПловдивВсяка година
Коментари Харесай

Пепа Деведжиева: Община Пловдив харчи колосални пари за чистота, а градът никога не е бил толкова мръсен

Позиция на лидера на листата на КОД в Пловдив

Всяка година община Пловдив заделя колосална сума за непорочност – над 50 млн. лева, а резултатът е нулев. Отпадъци по улиците и към казаните, прах… градът в никакъв случай не е бил толкоз замърсен. Проблемите са доста – да вземем за пример късният час, в който сметосъбирачите изпразват контейнерите и задръстват трафика тъкмо сега, когато хората отиват на работа.

Вярно е, че имаше недоволства, че когато сметовозите тръгнат в 5 сутринта, будят хората, само че не може те да обикалят града в 8 часа, тъй като след тях стават безкрайни колони, тапите така и така са страшни. А метенето с пластмасови метли не е разчистване, а повдигане на прахуляк. В 21 век, когато има толкоз доста дребни почистващи машини, по улиците да обикалят хора с метли, е неуместно.

Няма и никакъв надзор върху строителните обекти дали се съблюдават условията за оросяване, тъй като и от безкрайните поправки се подвигат облаци прахуляк. Няма наказания, а обекти, които да не запрашават, на процедура няма.  Няма и санкционирани жители, а би трябвало да признаем, че равнището на културата в тази област не е високо – отпадъци се изхвърля на всички места. Нали общинското дружество " Чистота “ има право да глоби, за какво не го прави?

Ужасяваща е гледката към обектите за бързо хранене в пешеходната зона на Пловдив, за която се хвалим, че е най-дългата в страната. Но евентуално е и най-мръсната, тъй като на всички места е в боклуци и мазни петна. В " Чистота “ закупиха машини за миене, само че явно не ги употребяват, другояче към павилионите за дюнери нямаше да е такава нечистотия. Ние в партия КОД ще настояваме за непоколебим надзор, Европейската столица на културата не би трябвало да наподобява по този начин.

Пепа Деведжиева е под №1 в листата на КОД за общински съветници на Пловдив, №22 в бюлетината, преференция 101.

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР