Повече от час бе нужен на съдебния състав, държавното обвинение,

...
</TD
>Повече от час бе нужен на съдебния състав, държавното обвинение,
Коментари Харесай

Тротинетката, Чеченеца и Куката над час гледаха видеа в съда

Повече от час бе необходим на правосъдния състав, държавното обвиняване, юристи и самите подсъдими Чеченеца, Куката, Тротинетката, да изгледат всички видео материали приложени в процеса им, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 

Припомняме, че инфлуенсърите са обвинени в непочтено държание, при което на обществено място е унижено човешко създание.

По-рано през днешния ден в зала бе разпитана основната за процеса свидетелка Елизабет Зарева.

Можем единствено да допускаме дали това е повлияло на наличието й,

Зарева удостовери, че живее с тях, само че все пак свидетелства в процеса.

" Аз, Емили и Тихомир се съгласихме да участваме в основаването на клип по покана на Куката. На входа на мола видях Денислав и Стоян и дружно се качихме на третия етаж. Дълго време Тошо и Чеченеца се чудиха, кой да е клипа. Накрая ни описаха, че ще вържем Денислав с колан и ще го разхождаме. Искам да уточня, че Денислав беше изцяло склонен да се снима. ", сподели тя.

Свидетелката добави, че видеото е бил снимано два пъти.

" Аз го снимах с телефона на Тошо Куката. Всичко беше актьорка игра. Първият път не беше добре сниман и по тази причина трябваше повторно. Тихомир постави колана на шияна на Денислав първия път, а втория път Денислав самичък си го постави. "

Елизабет бе безапелационна, че тя самата в никакъв случай не би се съгласила да извършва тази роля и дефинира Денислав като свито момче.

Прокурорът пожела да бъдат прочетени предходните й показания, тъй като се установи разминаване в думите й. Тя самата разясни за какво има такова.

" Оценката ми беше друга, само че я трансформирах. Мислех си, че той е под 18 и има психологични проблеми от медиите. Сега виждам, че той има години и е добре и си смених мнението. Ако фактически има психологични проблеми, бих била възмутена. " br />
В зала бе разпитана и свидетелката Елена Русинова, която към този миг е била пощальон на заведение наоколо. Тя дефинира видяното като нелепа обстановка и показа, че към случката е имало над 20 очевидци.

" Запитах се къде е в този миг защитата на мола, тъй като в последна сметка от тях зависи реда? "

В края на съвещанието бранителят на Стоян Карапанов пожела съдът да ревизира банковата сметка на бащата на Денислав. Тя изясни, че още първоначално Милен Готи е иницирал тази сметка в помощ на Денислав и фамилията му в идния правосъден развой. 

Според изявленията в мрежата събраната сума възлиза на над 80 хиляди лв., които сигурно не употребявани за правосъдни разноски и посочи, че юристът на Денислав го пази гратис.

Представителят на държавното обвиняване и съдът счетоха за неоснователни настояванията на юриста. Обосновката му бе, че разкриването на банковата загадка на очевидец по делото няма общо с развой обвързван с хулигански действия.

Следващото съдебно заседание ще се организира на 20 май от 9:50 часа, когато би трябвало да бъде призовани още очевидци, след който мениджъра на комерсиалния център към оня миг.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР