Поредното кално и грозно петно се е образувало в града,

...
</TD
>Поредното кално и грозно петно се е образувало в града,
Коментари Харесай

Поредното кално и грозно петно в Пловдив

Поредното кално и грозно леке се е образувало в града, видя Plovdiv24.bg . Вместо зелена повърхност или градинка, до блок десетки коли паркират все по-често. Пространството е навръх кръстовището на ул. “Ген Радко Димитриев " и ул. “Георги Странски " против военното отделение.

Както на всички ни е известно новодомците от кооперацията, която се строи в непосредствена непосредственост също ще паркират там. Пазарните цени на паркоместата и гаражите са толкоз високи, че надали поохарчени около жилищата притежателите ще се изтрепят да ги купуват.

Според кадастъра и Общия организационен проект парцелът, който включва и жилищните здания е предопределен за жилищни потребности. От фотосите се вижда, че са опънати и ленти, които въпреки всичко да лимитират паркирането безусловно под прозорците на хората.

Plovdiv24.bg  се свърза с районния кмет, който разясни за медията ни, че там в действителност има проект да се построи паркинг. Ще се обособят паркоместа, ще се сложи съответната маркировка, ще се постави и настилка от перфоплочи, несъмнено ще има и озеленяване. Това ще стане, когато има средства за това. Сигурно е единствено, че няма да е до края на годината, посочи Стоянов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР