Пожарът, който гореше в карето между кварталите “Смирненски, “Прослав и

...
</TD
>Пожарът, който гореше в карето между кварталите “Смирненски, “Прослав и
Коментари Харесай

Пожарът, който гореше в карето между Смирненски, Прослав и Коматево, вече е изгасен

Пожарът, който гореше в карето сред кварталите “Смирненски ", “Прослав " и “Коматево ", към този момент е изгасен. Днес той горя няколко часа и беше на косъм да засене жилищни постройки. Причината за огъня са били заппалени суxи треви

" Огромни благодарности за бързата реакция на пожарната, доброволците от квартал “Прослав " и жителите на улиците “Клокотница ", “Дъга " и “Битоля ", до които беше стигнал огънят.

Благодарение на съответната и бърза интервенция на всички изброени, пожарът не съумя да засегне къщите и жилищните постройки. За благополучие, жертви, ранени, обгазени, изгорени - няма! Изгоряли са най-вече останки от преди малко ожънатата със зърно равнища и селскостопанска сграда в едно от ранчотата. Адмирации към всички, които се включиха и помагаха за бързото потушаване на огъня!

Завършвам с един апел, през идните седмици, тъй като са най-сухите и горещи в годината, не палете странища, не изхвърляйте фасове и бутилки, не палете даже и сякаш “контролирано " огън, тъй като е извънредно рисково! ", написа в обществените мрежи зам.-кметът на  " Западен “ Димитър Караилиев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР