Пловдивският режисьор Илиян Джевелеков приключи снимките на нов хитов сериал,

...
</TD
>Пловдивският режисьор Илиян Джевелеков приключи снимките на нов хитов сериал,
Коментари Харесай

Нов сериал със силно пловдивско присъствие

Пловдивският режисьор Илиян Джевелеков завърши фотосите на нов хитов сериал, видя Plovdiv24.bg в персоналния му профил. 

" Приключиха фотосите на " Тревожност “! Благодаря от сърце на всеки един от близо 100-те индивида, с които работихме в тези 60 снимачни дни! Благодаря ви за доверието, професионализма и положителната сила! Вярвам, че направихме нещо положително и свястно. С любов ", написа той.

От качените фотоси разбираме и звездния състав - пловдивчанката Ирмена Чичикова, Ана Пападопулу, Стефания Кочева, Пенко Господинов, Петър Дочев и други.

" Сияещите лица на фотосите демонстрират една хилядна от щастието и удовлетвореността, с което бяхме преизпълнени по време на снимането му през последните четири месеца! Толкова любов и поддръжка човек рядко може да срещне в живота си! За мен беше голяма чест да бъда част от този логичен и въодушевяващ план!

Благодаря от цялото си сърце на Илиян Джевелеков за голямото доверие и константа добрина, с която ме заливаше всеки един ден! ", пише Пападопулу.

Множество български артисти и телевизионери пожелават триумф на плана. Сериалът ще се излъчва в ефира на Българска национална телевизия и ще бъде с дълготрайност от 12 серии.

Той ще насочва вниманието към една от най-коварните заболявания на съвремието - тревогата. " Тревожност " споделя историите на хора, потърсили психотерапевтична помощ при доктор Манов – психоаналитик с интернационално самопризнание и брачната половинка му доктор Ясенова – експерт по детско-юношеска логика на психиката. 

Всеки епизод наблюдава редом протичащото се в двата кабинета, както и връзките сред двамата терапевти. Повечето от историите в сериала са въодушевени от действителни случаи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР