Пловдивчанин сигнализира за още един участък от булевард, където е

...
</TD
>Пловдивчанин сигнализира за още един участък от булевард, където е
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Да се решат и проблемите по Коматевско шосе

Пловдивчанин алармира за още един сектор от бул., където е кошмарно придвижването поради трайно паркирали коли в най-дясна лента. Става дума за зоната по бул. " Коматевско шосе " сред бул. " Александър Стамболийски " и бул. " Никола Вапцаров ".

" Редно е заран да минава екип на полицията и общината с репатрак и непосредствено да подвига всеки, който не е преместил колата си в период ", предлага пловдичанинът 

" Втора причина за хаоса на по " Коматевско "  е несинхронизираните светофари на кръстовищата " Коматевско/Стамболийски " и " Коматевско/Вапцаров " посока Центъра. Като светне първия зелено, а втория алено, колите задръстват дистанцията сред Вапцаров и Стамболийски и става цялостен блокаж ".

" Надявам се да се подхващат ограничения -  една елементарна синхронизация на светофарите не изисква изключително изпитание ", приключва той в своя сигнал до Plovdiv24.bg.

Припомняме, че преди седмица кметът на Пловдив Костадин Димитров разпореди инспекция по ". И там повода бе паркиране на коли в най-дясна лента.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР