Пловдивчанин пътърси Plovdiv24.bg, за да сподели своите размисли. Даваме му

...
</TD
>Пловдивчанин пътърси Plovdiv24.bg, за да сподели своите размисли. Даваме му
Коментари Харесай

Читател: Два въпроса за Альоша, които никой не задава

Пловдивчанин пътърси Plovdiv24.bg , с цел да показа своите размишления. Даваме му думата в този момент:

Здравейте, скъпа медия, имате способността да раздвижвате мозъците на хората по мъчителни тематики от всекидневието, за което Ви приветствам. Във връзка с това ми се желае през Вашата медия да задам два въпроса, които никой не разяснява по отношение на предлагането за демонтажа на Альоша а точно:

- Кой ще поеме разноските за демонтажа, преместването и съхранението на този монумент?

- Кой ще поеме разноските за възможен локален референдум по тематиката дали паметникът да бъде демонтиран, или да остане?

Аз персонално като жител на град Пловдив също съм израстнал с този монумент и постоянно казано съм със смесени усеща по отношение на дали би трябвало да го има там, или не. Но определно съм твърдо срещу да се употребяват публични средства, без значение дали от бюджета на град Пловдив, или държавни такива, с цел да се реализират политически оферти с неразбираеми цели.

На фона на толкоз доста проблеми в града, за които няма средства, е безумство да се наливат милиони (само допускам какъв брой би струвало) в преместването на монумент, а другата инфраструктура да остава в това положение.

Винаги паметниците са се строяли с дарения. Нека тази самодейност по пренасяне да бъде поета като разход от тези, които стартират тази концепция, както и разноските по публичното допитване преди този момент. Подозирам, че тези, които поддържат концепцията да бъде отстранен паметникът, няма да бръкнат в личния си джоб и да финансират плана.

Поздрави,

инж. Иван Димитров

трето потомство Пловдивчанин

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР