От времето на Дража Вълчева и Иван Панев не са

...
</TD
>От времето на Дража Вълчева и Иван Панев не са
Коментари Харесай

Зико: От времето на Дража Вълчева и Иван Панев не са правени такива големи ремонти в Пловдив

От времето на Дража Вълчева и Иван Панев не са правени такива значими инфраструктурни поправки в Пловдив, съобщи пред публицисти кметът. Градоначалникът инспектира подмяната на топлопреносни тръби на бул. " Шести септември ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

в сектора от кръстовището с ул. " Владивосток " до бул. " Свобода ". Дружеството е желало още предходната година да извърши ремонта, само че от общината тогава не дали позволение и ги пуснали в този момент. Уверенията са, че по най-бързия метод ще приключат работа.

" Направи ми усещане какви са старите тръби. Има доста огромни загуби на топлинна сила и всичко това го плащаме ние " - заключи Димитров.

Когато има забъркани повече институции - ВиК, Топлофикация, газ, преместване на електрически кабели, тогава става доста комплицирано - призна кметът и даде за образец Южния обходен колектор.

" На " Модър-Царевец " безусловно всичко като връзка е подземен и не се знае кое къде е. Миналата седмица излезе 20-киловолтов кабел, който би трябвало да се реалокира. Това са неблагодарни планове, само че са значими за хората, за качеството на живот на пловдивчани " - разяснява той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР