От 11 до 17 декември на своето традиционно участие в

...
</TD
>От 11 до 17 декември на своето традиционно участие в
Коментари Харесай

Благотворителният павилион на Дунавско Сияние призовава русенци да пазаруват с кауза

От 11 до 17 декември на своето обичайно присъединяване в Русенски Коледен Базар в благотворителен Павилион №26 Сдружение с нестопанска цел " Дунавско зарево “ още веднъж събира самостоятелни създатели и сдружения.

Тази година феновете на handmade изкуството ще могат да се насладят на коледни играчки и сувенири, сътворени както от одобрени майстори, като: Росица Копчева - занаятчия на плъстене; Румен Нейков - занаятчия на кожени изделия; Валентина Цветанова - занаятчия на художествена керамика и Росица Дачева от Арт ателие за бродерия " Дениса “, по този начин и доста фенове на ръчното приложно творчество.

" Радостни сме, че за следващ път красиви сувенири са изработили нашите дребни " калфи “ – учениците Кристиян Рекинов, Ивайла Узунова и Дамян Георгиев. Авторско показване на своите нови плюшени магии ще направи и Марияна Георгиева – дизайнер на Работилничка " Играчки закачки “ към Сдружение " Дунавско зарево “, оповестяват от сдружението във Фейсбук страницата си.

За основаване на подобаващото коледно въодушевление сериозна поддръжка получихма от изобретателните майки на Сдружение " Родители на деца и възрастни с аутизъм “, които създадоха неповторими коледни изненади - шишаркови и жълъдови късметчета, даряващи усмивка на притежателите им, както и от занаятчия на крафт картички Ани Илиева от Дом за остарели хора " Възраждане “.

С истински арт произведения се показват и създатели от Социално дружество " Направено с обич " - гр. Перник, обичаен сътрудник на Сдружение с нестопанска цел " Дунавско зарево ".

Част от набраните средства по време на Коледния базар ще бъдат употребявани за нашата съществена идея за 2024 година - подкрепяне креативното развиване на Алсу Пейчева /дете с аутизъм/ и осъществяване на нейната Втора галерия през месец август в приказния Златен ПАРК - Луковит.

" Нека пазарим с КАУЗА ", приканва Сдружение " Дунавско зарево ".
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР