Окръжен съд Пловдив изпрати в затвора джебчийките Малинка Найденова и

...
</TD
>Окръжен съд Пловдив изпрати в затвора джебчийките Малинка Найденова и
Коментари Харесай

Две комшийки от село до Пловдив стават съседки в затвора

Окръжен съд Пловдив изпрати в пандиза джебчийките Малинка Найденова и Гергина Тодорова, които  съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Защитниците на двете ловки дами съумяха да сключат мечтаното съглашение с прокуратурата и бяха наказани на две години отнемане от независимост за Гергина, както и година и 10 месеца за Малинка при непоколебим режим. 

Всяка една от двете има над 5 присъди за обири през времето, а сега Малинка се намира в сливенския затвор, тъй като е направила ново закононарушение в изискване на продължаващо такова.

В залата стана ясно, че Районен съд Пловдив скоро ще разглежда друго дело обвързвано Гергина, която не е съумяла да се порадва на независимост си даже и две години, тъй като последното й овакантяване на пандиза е бил 31 декември 2021 година.  

Потърпевшата Мария Делчева присъстваше персонално в зала и преди съглашението получи открадната й сума от 670,30 лева Тя беше извънредно прочувствена, благодари за всички присъстващи за помощта и показа, че не е вярвала парите да й бъдат върнати.

Двете са комшийки от село Труд към този момент ще бъдат и съседки в пандиза, а пловдивчани ще могат да са спокойни, че в града се разхождат две джебчийки по-малко.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР